Imię: Sebastian Dokładny nick w grze: Maniek525 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam minimum 4 godziny a najchetniej gram na Survivalu oraz Creative Data urodzenia: 2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft gram od roku 2014. Wersja PC Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 7 Pazdziernik 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Bylem raz karany na Creative Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagac graczą w problemach, Zgłaszac problemy,bugi itd Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chce zostać Pomocnikiem ponieważ jak nie ma nikogo z Administracji to chce zastapic ich nieobecność W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Uspokoić Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Sebastian. Interesuje się piłką nożną. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem często aktywny Umotywowanie podania:
Podanie bardzo skromne. Nie widuję cię na serwerach CA. Według mnie posiedź dłużej postaraj się. Jak narazie jestem na NIE Powodzenia!
WITAM SERDECZNIE! ♥ Mogłeś tutaj dopisać od której do której jesteś na serverze oraz czy częściej na Creative, czy Survivalu Przepraszam, że się czepiam, ale gdzie miesiąc i dzień ?? Nie chodziło o TAKĄ wersje, myśl o tym podpunkcie była taka, iż są wersje typu 1.11.2 i tym podobne,a nie na jakiej platformie.. RAZ ?? Chyba aż raz! To niestety od razu wyklucza Cię z działań Pomocnika, no dobrze a za co byłeś ukarany?? To dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem? Czegoś tu nie rozumiem.. :/ Trochę za mało.. Może komendy? Bardziej rozwiniesz? Oj, ostatnio jest sporo Administracji, nie wystarczy być szczerym ? Tylko? Z mojego doświadczenia należy porozmawiać z obu stron oraz wyciągnąć wnioski, aby osoba winna została ukarana . Jaką?Można prosić przykłady??? Rzeczywiście jest tu 5 zdań, a tym bardziej rozbudowanych... Bardziej chodzi tutaj o dane kontaktowe... Bez komentarza... REANSUMUJĄC: -PLUSY: -brak :/ -MINUSY: -nic się o Tobie nie dowiedziałam, -słaba dyspozycyjność, -brak rozwiniętych zdań, -mało wiesz niestety o współpracy z ludźmi, -nie znasz podstawowych komend Pomocnika ani obowiązków, -byłeś karany, -nieestetyczne podanie, JESTEM NA WIELKIE NIE, PRZYKRO MI.
Czemu nic tutaj nie napisałeś? To już kompletnie wyklucza twoje szanse na dostanie tej rangi Plusy; -brak Minusy - aktywność w grze -Aktywność na forum -podanie nie estetyczne, żenada. -błedy -byłeś karany -dalej nie wymieniam bo bendzie ze tylko hejtuje ;p Napisz następne za miesiąc. Wpadnij na TS'a. Daj sie bliżej poznac graczom. Jestem na ogromne NIE!!
Witaj Nie będę się tutaj dużo rozpisywał bo to nie ma sensu, do rzeczy, nie pomagasz, nie widuję Ciebie na serwerze ani na forum, podanie nieestetyczne i są błędy Za co? W jaki sposób? Umiesz czytać? Raczej nie. No i znowu nieumiejętność czytania..... Ale kiedy? Jak się z tobą skontaktować? A tu to co? Zabrakło czasu? Na Nie.
Witaj, Widać, że nie poświęciłeś na napisanie tego podania więcej niż 5 minut. Twoje odpowiedzi są zbyt krótkie i w dodatku słabo rozwinięte. Oprócz tego nie spełniłeś kryteriów rekrutacyjnych. Temat tego wątku jest niezgodny z ogólnodostępnym szablonem. Pokaż, że Ci zależy. Poznaj naszą społeczność, wpadnij na naszego TS'a i zacznij się udzielać. Udowodnij, że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.