NO świezaczek na modzie się jedzie i tak swoją drogą było 2 vs 2 tylko nwm po co tam Milnerzulicy. Poza tym dzieciuszki nie wiem po co (...)bo jak jest 2 vs 1 dla kogoś innego niż wasza kasta To tak bardzo nie spinacie swoich Perełek
Oczywiście gdybym miał jeszcze z 100 nagrań z jego aura to i tak by bana nie dostał a gdy powiedziałem że nagrane to nic nie odp ... Wszyscy go bronicie rozumiem że wstyd żeby gracz w administracji miał cheaty ale weźcie się opanujcie
Może Ty się opanuj, bo na dowodzie dostarczonym przez Ciebie NIC NIE MA! Po raz drugi odsyłam Ciebie do mojego postu, bo prawdopodobnie nawet go nie przeczytałeś.
Drogi milionerze, skoro znasz się dobrze na PvP to pewnie wiesz, że istnieje coś takiego jak odrzut i to dzięki niemu Swiezy tak szybko uciekł z lawy. Pewnie zapytasz jaki odrzut?! A no mianowicie miał on swoje źródło tutaj ---> http://screenshot.sh/m3CpriSlyklfs , obok Swiezacka ktoś stoi i to on go wyrzucił z pokoju. Także na przyszłość radzę zwracać uwagę na szczegóły.
Hahahaa nice nice to jego koledzy jak jest 1vs1 strzelają z łuków dawaj sety itp więc sprawiedliwości staje się zadość