MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kradzież działki (Creative)

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by Xen87, 9 May 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xen87

Xen87 Użytkownik

Witam, otóż chciałbym zgłosić, że jak w tytule moja działka została ukradnięta. No więc sytuacja jest taka: zalogowałem się dziś na CA, wszedłem na Creative i wpisałem /p h, ale pojawił się napis, że nie mam działki. Poszedłem sprawdzić w jej miejsce, ale została ona przejęta przez gracza "Mr_Shrek". Nie jest możliwe, żeby działka została usunięta przez ekipę, ponieważ nie łamała ona regulaminu i budowałem na niej jeszcze kilka godzin wcześniej. O to dowód, że jeszcze wcześniej dziś należała ona do mnie: http://i.imgur.com/mIhS1y9.png

Reklama
  2. nowez

nowez #1696

Jesteś pewien, że nikt nie miał dostępu do Twojego konta? Może miałeś zbyt proste hasło? Czy Twoja działka na pewno miała wszystkie krawężniki wokół niej?

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  3. Xen87

Xen87 Użytkownik

Tak, nikt nie miał dostępu do mojego konta, a moje hasło było całkiem trudne. Wokół działki znajdowały się wszystkie krawężniki.

4. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Może napisaleś /p dispose a potem zapomniałes napiszać / p claim hę?
    Bo moja kolezanka napisala raz /p dispose i zapomniala na pisac p claim i stracila dzialke ;/

5. Xen87

Xen87 Użytkownik

Nie, nie było takiej sytuacji.

6. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Bez Jaj.
    To Już Kolejny przypadek, w którym ktoś traci działkę, [przynajmniej ja tak podejrzewam lol], przez tak zwaną "Kradzież"
    Definicja Kradzieży -
    zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela. Dotyczy to również przedmiotu pozostawionego przez niego w znanym mu miejscu w zamiarze późniejszego jej zabrania. Wymóg dokonania zaboru oznacza, że nie jest możliwa kradzież rzeczy znalezionej przez sprawcę lub jemu powierzonej. Nie wyklucza to odpowiedzialności za inne przestępstwo, a mianowicie za przywłaszczenie.

Mianowicie zrozumiałem, że wiesz kto to zrobił.
    Rzekomy pan, który cię okradł musiał mieć jakieś sposoby.
    Przypominasz sobie, w jaki sposób straciłeś działkę?
    Możliwe, że kliknąłeś coś czego nie trzeba było?
    DOKŁADNIE przypomnij sobie, co wtedy zaszło, i opisz to bardziej... eee?..
    ROZWIŃ swoją wypowiedź [tak to sformułuję], i jak już wcześniej było mówione -

ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA ZA SŁABE HASŁA, JAK I KAŻDĄ UTRACONĄ W TEN SPOSÓB RZECZ.

7. JulaJula

JulaJula Użytkownik

A jesteś pewien, że miałeś dobre hasło? Nie mówiłeś czasem komuś coś o sobie? Bo ja już widziałam paru graczy z podobnym nickiem. Zbieg okoliczności? Nie sądzę.

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page