http://screenshot.sh/n7XUdKKxQhIzq https://www.google.pl/search?q=wiewi%C3%B3rka&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiDpsHCwbHTAhWCHpoKHXGUAegQ_AUIBigB&biw=1280&bih=934 Linkuję w razie jakbyś nie widział wiewiórek ._.
Tutaj brakuje Fri który dostał degradacje ale potem znowu napisał podanie i zwrócono mu rangę. Brakuje też ciekawostki że kilka edycji temu kilku osobom znikły cuby przez co Fri musiał od nowa dawać 80+ cubów na swoje miasto
Fajne ciekawostki TheBonnie Miałem coś powiedzieć............ A, już wiem. W poprzednich ciekawostkach mówiłeś że najwięcej pozytywnych reputacji i zero neutralnych ma nowez, mylisz się jest nim lukiasfalt, ma ponad 60 reputacji pozytywnych i zero neutralnych Znam Sznajper202, a wiesz skąd? Ostaniom pozytywną reputacją LadyGirlPL jest właśnie jego reputacja Dobra koniec Pozdro ^^
Też mi ciekawostki Potraficie jedynie przywołać lata działania serwera 2014 (IV kwartal) - 2017 jest jeszcze 2013 - 2014 hehe co się wtedy działo
Wat... Rotek był Modem?! Wolę już nie wiedzieć, co się wtedy działo... *bomby atomowe* *Rotek jako zUy Pan*
Ja też nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bawiłam się wtedy jeszcze Barbie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz to mój największy koszmar ;_;
Ciekawostki sprzed 2014 roku? Cześć. Myślałem, że mogę przywołać kilka, niestety, gdy zmieniałem hasło wykasowałem wszystkie screeny Za to wczoraj przeglądając dysk szukając screenów natknąłem się na jakiś serwer z graczami z CA z 2014. Jedne z ciekawszych rzeczy jakie pamiętam to: -Miasta w pierwszej i drugiej edycji były inne. (kto pamięta?) -No i moje ulubione. Był tam wielki straszak na księżycowych imigrantów, który dawał darmowe jedzenie. -Na drugiej edycji vipy miały dostęp do komendy fly(latanie). -W sumie to nie był surwiwal tylko ForFun (jak to się pisze?) -Wtedy wprowadzono rangę supervip - przy jej zakupie gracz otrzymywał 7staków bloków złota i diamentów. -Druga edycja została zakończona niespodziewanie. -Wspomniany pomysł rangi YouTuber pierwszy raz ujeżdżam na trzeciej edycji. Później kilku osobom udało się tę rangę uzyskać. -W czasie trzeciej edycji wprowadzono coś co osobiście bardzo mi przypadło do gustu, a mianowicie inna metoda handlu - aukcje. -Przy użyciu wyżej wymienionego mechanizmu można było przenieść zasoby z trzeciej do czwartej edycji. -Po za tym na wcześniejszych edycjach była dostępna dynmapa na stronie. (Można było tropić kogoś) -Biedni gracze musieli ładnie rozstawiać działki aby się nie nachodziły - to było w regulaminie. -Najlepszym miejscem do walki nie była arena ale mapa surowcowa (te mapy po paru dniach wyglądały zamurowująco) -Pierwsza edycja serwera Creative miała 4 razy mniejsze działki (32x32) -A dopiero co ukończony serwer SkyWars przypomniał mi że już w drugiej edycji były minigry. -Swego czasu był też udostępniony serwer gdzie każdy gracz mógł mieć mitycznego opa. -Na piątej edycji był drop z kopanego kamienia. -To już 3 wersja forum. *Ogólnie dawniej było trudniej i budynki były brzydsze, jednak przynajmniej w moim osobistym odczuciu miało to większy urok. To było jakiś czas temu i cały ten czas wydaje mi się być jedną wielką chwilą. Pisze to z głowy więc mogłem coś przeinaczyć, jeśli tak jest proszę popraw mnie.
Heh jeszcze pamiętam takiego gracza jak CleverPixel.. Widzialam go raz za początku gry mojej na craftapple