Imię: Błażej Nick w Minecraft: 994153 Skin/skórka Dokładna data rozpoczęcia grania w Minecraft oraz wersja: 2014.04.12 1.7.2/1.7.3 Dokładna data rozpoczęcia gry na CraftApple i wersja: 2016.20.02 1.9/1.10 Ile grasz na tym serwerze ??? Na jakim trybie najchętniej???: Na serwerze CraftApple gram od 2 do 5 godzin. Najchętniej na Creative/Skywars Co byś zmienił/a na CraftApple ???: Zmienił bym tam różne kłótnie oraz okradanie shulkerowych skrzynek. Co byś dodał/a do CraftApple ???: Dodał bym jedną jedyną mini grę Arcade albo TNT Run. Jakie obowiązki ma Pomocnik ???: Pomocnik ma obowiązki: -zgłaszać kłótnie/awantury, problemy i cheaty Adminowi lub ViceAdminowi -pomagać różnym ludziom w wypisywaniu komend i uspokajać złych na siebie graczy -być aktywnym w grze i na forum Jakie komendy powinien znać Pomocnik/Administrator ???: Pomocnik i Administrator powinien znać takie komendy: -/mute [gracz] [czas] -Ucisza wybranego gracza na dany czas- -/kick [gracz [powód] -Wyrzuca wybranego gracza z danego powodu- Czy umiesz współpracować z ludźmi ???: Tak oczywiście umiem pomagać i na świecie i w Minecraft -Minecraft | umiem pomagać w budowie i komendach oraz lubię grać i bawić się przez linki Świat | Pomagam w różnych rzeczach n.p w naprawianiu rowerów i umiem też pomagać w różnych rzeczach typu : telewizor, komputer, telefon i inne urządzenia elektryczne i elektroniczne Dlaczego chcesz być pomocnikiem ???: Chciałbym pomagać graczom w wielu rzeczach uciszać kłótnie i.t.p Opisz swoją osobę min. 3 zdania: Jestem bardzo dobry z matematyki i czytania. Uwielbiam być na dworze. Lubię mieć wolny czas na robienie różnych rzeczy. §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ Mam nadzieję , że przyjmiecie moje podanie w końcu każdy kiedyś może mieć szansę . Bardzo proszę
Witaj ponownie Błażeju, Jak widzę nadal nie przeczytałeś wzorów, tu m.in. na Podanie na Pomocnika. Link do wzoru: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Następne co nie zrobiłeś to nie odczekałeś miesiąca od poprzedniego Podania. Ale jak pamiętam to Three coś ci powiedział w poprzednim Podaniu. Jeśli nie pamiętasz to ci przypomnę: ''Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie.''
Nie przeczytałeś wzoru! Jest napisane: " Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. ". A ty napisałeś 3 zdania a do tego jeszcze 1 nie rozbudowane. "Jestem bardzo dobry z matematyki i czytania. Uwielbiam być na dworze. Lubię mieć wolny czas na robienie różnych rzeczy." <- tak wgl to to jest bez sensu. ~Jestem NAIRO nie wiesz gdzie jestem, nie wiesz kiedy patrzę i wiem... (moje pierwsze napisane coś xD)
Co byś zmienił/a na CraftApple ???: Zmienił bym tam różne kłótnie oraz okradanie shulkerowych skrzynek. zmieniłbyś kłótnie ? i okradanie shuler... eh czy tylko ja tego nie rozumiem ?
Nie ogarniasz jak działa forum i nie trzymasz się ustalonych wzorów w działach takich jak "skargi", i nie wykazujesz chęci nauczenia się tego. Jestem na nie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.