Sprawa nie została załatwiona a tu unlike tylko i zamknięty temat. Zwrot na skarbonkę dostałem, ale co z tego? kupiłem premkę na 60 dni i jej nie mam. Taka sytuacja zdarzyła się 3 raz w ciągu tygodnia, a wy tylko powtarzacie swoją mantrę, że jutro się sprawa rozwiąże. Mam tego dość... oddajcie mi kasę! Admin znowu zamkniesz mi usta zamykając temat??
Pisano ci już wielokrotnie, że tą sprawę masz zgłosić na support. Jeżeli nie znasz linku -> https://support.craftapple.pl Wracając do rzeczy. Unlike jest za twój spam, bo dwa razy do ciebie nie może dojść, żebyś pisał na support. Forum nie jest od wszystkiego. A kto tak napisał? Jeśli już przystąpisz do pisania na support, napisz nick, metoda płatności (ayy Royal), kwotę i datę zakupu (Royal...). Czekaj na odpowiedź od administracji i postaraj się współpracować z nimi. Pamiętaj! Craftapple zawsze ci pomoże a jeżeli nie wiesz co i jak nie oskarżaj ich o coś, czego nie robili. Trzymaj się, It's gonna be or right
Chyba czegoś tu nie rozumiem. Piszesz, że dostałeś zwrot na skarbonkę, a potem 'oddajcie mi kasę'? Skoro zostały zwrócone Ci pieniądze za rangę Premium to.. po prostu znowu ją kup? Nie bardzo rozumiem Twojego zachowania. Tutaj na prawdę na spokojnie można się dogadać, nikt Cię nie chce przecież okraść. Wszyscy wysyłają Cię na Support, bo to miejsce, gdzie najłatwiej uzyskać kontakt z Administracją. Kolejne posty na forum, gdzie nie do końca wiadomo o co Ci chodzi w niczym nie pomogą. Dlatego ponownie polecam załatwić wszystko na Supporcie, bo widać tam cały przebieg dyskusji, krok po kroku poprzez kolejne wypowiedzi stron. Pozdrawiam, nowez
Po prostu kupiłem już trzeci raz za zwrócone na. skarbonkę pieniądze premkę i po raz trzeci jej nie mam. pierwszy raz miałem parę godzin, drugim razem tak samo, a za trzecim wcale jej nie dostałem. Można się tu na spokojnie dogadać? Jak? Skoro na support piszę i ktoś odpowiada dzień później, tydzień czasu nie mogę załatwić marnego przywrócenia premium. Jak można się dogadać skoro ktoś zamyka temat założony przeze mnie odnośnie mojego problemu? Odnośnie tego co napisał RoyalSteve, spam? jaki spam? Zakładałem nowe tematy bo ktoś mi usta zatykał zamykając stare. Na support pisałem też cały czas i nic to nie pomogło. Dlatego piszę tutaj by użytkownicy wiedzieli jak się traktuje klienta który płaci i jest olewany.
Jeszcze raz Ci powtórzę. Po pierwsze napisz na support, support pracuje od poniedziałku do piątku, od godziny 16:00 do 21:00. Po drugie bądź cierpliwy i spokojny a na pewno ktoś Ci pomoże, a jeśli jeszcze nie wiesz czy ktoś Ci odpisał, to sprawdź mail'a.
Witaj tamlin1125, Na wstępie pragnę przypomnieć Ci, że Support nie ma obowiązku pracować poza godzinami przedstawionymi w Regulaminie. Pomimo tego, że otrzymał Pan stosowną pomoc na Supporcie, postanowił Pan dodatkowo stworzyć kilka wątków w tym ten, gdzie usiłuje Pan przekonać wszystkich, że został Pan przez nas "olany", co jest oczywiście nieprawdą. Pańskie wątki zostały zamknięte, ponieważ jak już wspomniałem, Pana problem był już omawiany na Support. Na przyszłość, prosimy o nie pisanie oszczerstw pod naszym adresem. Jeżeli masz jeszcze z czymś problem lub czegoś jeszcze nie zrozumiałeś, zapraszam serdecznie na Support. Możesz też skontaktować się z nami poprzez Forum, Gadu-Gadu lub nasz oficjalny serwer TeamSpeak 3. Pozdrawiam, lucklucky10