MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] XxkasianinjaxX

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika kasianinja, 23 Czerwiec 2017.

?

Czy tym razem mi się uda?

1. Tak

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie

100,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Imię: Kasia

Dokładny nick w grze: XxkasianinjaxX

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz zaczeły się wakacje więc powinnam być codziennie po 5-6 godzin, natomiast gdy zacznie się szkoła w dni robocze będe wpadać na 2-3 godzinki najczęsciej na survivalu.

Data urodzenia: Urodziłam się dnia 9 listopada w 2001 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: W minecrafta zaczełam grać 3 lata temu na wersji 1.6.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Na craftapple zaczełam grać ponad 2 lata temu.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety tak :( Żałuję tego, teraz się poprawiłam i obiecuje że już więcej takie cos nie będzie miało miejsca

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: ja bym dodała tak zwane ,,Minecraft Party" czyli minigierki typu spleef takie jak są na innych serwerach lub BedWarsy i EggWarsy

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki pomocnika to

-Pilować porządku na czacie
    -Zgłaszać wszystkie bugi i usterki ViceAdministratorom lub Administratorom
    -Pomagać graczom i wyjasniać im działanie komend
    -Wypełniać wszystkie powierzone funkcje przez rangi wyższe
    -Uczestniczyć w życiu serwera
    -Udzielać się na forum

Uprawnienia pomocnika to
    /kick (nick) (powód) - czyli wyrzuca gracza z serwera np. za Nietykiete, przykład: /kick XxkasianinjaxX Nietykieta
    /mute (nick) (czas) - wycisza gracza gdy dostanie ponad 2 kicki, przykład: /mute XxkasianinjaxX 1d

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: już od wielu miesięcy staram się dostać tę rangę. Nie zależy mi tylko na tym ale też na zostaniu kims więcej niż tylko graczem. Rzowijać swoje znajomosci i wiedzę o CA. Jestem miłym, inteligętnym i pomocnym graczem. Byłam już moderatorem lub pomocnikiem na kilku innych serwerach.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw uspokoje skłóconych a następnie zapytam dlaczego się kłócą. Spróbuje załatwić ich problemy, dam im nauczke i upomnienie. Natomiast jeżeli dalej będą sie kłócić i siebie wyzywać dam im mute potem znowu mute a następnie kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Często nawiązuje sojusze między graczami, różne znajomosci i staram się nie kłócić z innymi.

Opisz swoją osobe: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Kasia. mam 16 lat i mieszkam w szczecinie. Często gotuję różne potrawy, najlepiej wychodzi mi zupa pomidorowa z placakmi ziemniaczanymi. codziennie spędzam po 2 godziny na swieżym powietrzu i czytam ksiązki. Interesuję się informatyką, w przyszłosci mam zamiar zostać informatyczką Czesm nagrywam odcinki i live na youtubie. Jestem inteligętną i lubianą osobą w szkole. często opowiadam różne żarty i dowcipy.

Określ swoją dyspozycyjność:

TeamSpeak3: Kasianinja
    Minecraft: XxkasianinjaxX

Umotywowanie podania: Każdy w życiu ma jakies cele. Moim jest dostanie tej rangi. Prosze o szanse. Byłam moderatorem na innych serwerach i znam się na tym. Pomagam graczom. Mysle że nadam sie do ekipy CA

Pozdrawiam

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    o_O

Powiedz mi Kasiu kiedy ostatnio pomagałaś komuś na czacie?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  3. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    Kasia

jak tu powiedział

ThreeEyedMaster

ty nie pomagasz ;/

a to jest chyba jedna z ważnych roli pomocnika
    aby pomagać innym ponieważ jak zauważą
    range pomocnik to do ciebie zwrócą się
    o pomoc

a najpierw trzeba pokazać że
    potrafisz pomóc

Jestem na NIE

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Witaj,
    Nie wiem czy wiesz, ale nie wystarczy tylko być, aby dostać pomocnika/utrzymać się na nim.

[Podanie] XxkasixX

W jaki sposób się poprawiasz ?

NETYKIETA*, https://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
    Punkt o mute utwierdza mnie w przekonaniu, że nie czytałaś regulaminu i nie znasz jego treści co jest podstawą nie tylko dla kandydata na pomocnika, ale również musi być znany przez każdego użytkownika. #wtopa

Czyli nie chcesz rangi, żeby pomagać w ogarnianiu czatu itd. tylko nie pasuje Tobie ranga "zwykłego gracza". Przyjęto.

Nadal nie znasz regulaminu.

nowez mówiła, że kobiety normalnie się starzeją, więc któraś tutaj kłamie.

Generalnie, na czacie nie pomagasz, podanie napisane byle jak, jest w nim wiele literówek #PisaneNaKolanieNaPrzerwie#Klasycznie

Nie przekonało mnie to, w jaki sposób się nadasz? Bo z całej wypowiedzi wynika, że chcesz rangę wyłącznie z żądzy posiadania, nic więcej.

Jestem na nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  5. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Wybacz, ale według mnie coś za bardzo kręcisz z tym wiekiem.

Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin.

Jest coś takiego jak "nietykieta"? Poza tym to jeśli chodzi o mute, powinnaś stosować się do Taryfikatora Kar.

Aha, czyli rangę chcesz uzyskać po to, żeby zabłysnąć?

Czyli pójdziesz nie po kolei i zamiast od kicka do wyciszenia dasz im dwukrotnie mute, a dopiero później kick? Nie wiem, jakim cudem wpadłaś na taki pomysł.

Kasiu, jesteś naprawdę sympatyczną osobą i miło mi się z Tobą gada, ale nie widzę potrzeby, abyś (lekko mówiąc) pchała się do rzeczy, w których nie jesteś dobra. Zacznij pomagać na chat, popraw swoje Podanie, a dopiero później pomyśl nad złożeniem kandydatury.
    Jestem na nie.

6. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Kasiu,
    Podanie w grubsza takie średnie, ale jak się dokładnie je przeczyta i przeanalizuje to można zauważyć błędy i kłamstwa ;). W niektórych podpunktach zdania zaczynasz z małej litery, a w niektórych nie dajesz kropki. Niby małe szczegóły, ale rzucają się w oczy. Następna rzecz, przez którą będzie Ci zostać Pomocnikiem to Ban Permentalny na Twoim starym koncie. Z aktywnością u Ciebie w grze nie ma problemów bo widuję Cię często, ale z Pomaganiem to już lipa :/. Na Forum niby się wypowiadasz, ale rzadko.
    Więcej nie będę pisał bo Ladavi wszystko wymienił.

=================
    *Netykieta
    *Szczecin (miasta/miejscowości pisze się z dużej litery)
    *Inteligentna
    I w niektórych zjadłaś też litery, ale przymknę na nie oko ;)

Jestem na NIE

Pozdrawiam RR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę