Witam co niektorzy moze mnie pamietaja. Ostatnio coraz rzadziej wchodze na serwer bo osoby z ktorymi rozmawialem odeszly lub zostały zbanowane. Czy niektórzy pamietaja o tym ze zamierzam otwierac drugi kanał i rozwijac go i to mi sie juz udalo bo mam juz 4 600 subskrypcji i nadal rosne. Pamietam poczatki nie byly takie fajne najpierw nagrywalem customaps ale co to da wiele by tak robiło. A malo kto oglądał. Kiedys napisalem zabawe w historie ale nikt nie chcial grac a teraz sa juz 2 czesci filmów "Za Gwiazda Netheru" bo tak ostatecznie nadalem tytuł i teraz powoli tworze final tej serii. Teraz wspomne najlepsze osoby jakie pamietam: - emma222 potem sie nazywala Yolo_Wariatki najlepsza kolezanka jaka pamietam na skybloku teraz dostala bana jako emma i wrocila jako Yolo a juz jej nie ma. - klaudia23 dobrze wspominam te kolezanke czemu odeszla to nie wiem. - pysiaczkowa fajny ma nick nie wiem czy jeszcze jest aktywna na serwerze. - Inevara nie wiem czy jest jeszcze na serwerze chociaż malo ze mna rozmawiała. - polaczek nie znalem ja dobrze .