No dobra , ostatnie moje ogłoszenie było na temat obrazy gracza . No niestety ! Wszyscy napisali że za to nie ma banów . Ale chwila ! Przecież za obrazę administracji jest ban ! To jak to tak ? Zwykłych graczy można obrażać i będzie co najwyżej mute po kilku kickach , a admina/helpera/moda jak się obrazi to z marszu ban. Czy tylko ja czuję w tym pewne dezprawie graczy poniżej poziomu Pomocnika ?! Dziękuje za uwagę !
Administracja/Ekipa reprezentuje ten serwer należy im się jednak trochę więcej szacunku, co to by było jak by było można gnoić ich, bez żadnych konsekwencji. Rozumiem, że człowiek człowiekiem, ale tak się już przyjęło na tym serwerze . Ps, zły dział
Może i tak co do szacunku . Ale mają pozwolić aby ich graczy ,,gnoili" ? To jest po prostu nie sprawiedliwe !!! Skoro niby poradzają że ,,Ignore" itp to czemu sami nie mogą z tego skorzystać ?! Czemu nie mogą mieć takich samych zasad jak graczę ?!
Jakby dali tej osobie /ignore i by potem reklamowała to by tego nie widzieli i by nie mogli nałożyć bana .
No to niech wezmą tego plugina na powiadomienia i mają na msg napise kto co napisał wbrew regulaminowi
Nie ma takiego pluginu z tego co wiem, po za tym po co wprowadzać różne udziwnienia. Tak się przyjęło, że Ekipe&Administracje trzeba szanować bardziej.
Skargi bez zachowanego wzoru nie będą rozpatrywane. W przypadku propozycji co do regulaminu zgłoś je w odpowiednim dziale lub https://support.craftapple.pl gdzie nasi specjaliści postarają się rozwiać Twoje wszelkie wątpliwości oraz udzielić Tobie pomocy.