Heey Możemy się tu wyżalić :3 Piszemy, co nas boli i od czego/dlaczego. Wzór: Boli: Powód: Bólu: kark... Powód: Garbię się xD
Boli: Głowa Powód: Na widok tych dzieci którzy myślą, iż reputacje na tym forum coś znaczą. Dzieci drogie, to że ktoś ma 100 negatywnych reputacji, a 1 pozytywną, nie oznacza to, iż jest gorszy od tego która ma reputacje na odwrót niż te które ja podałem wyżej. To nic nie znaczy. Nie wiem czym wy się jaracie w tych reputacjach, ale zdanie o samych was można wyrobić sobie po waszym zachowaniu jaki prezentujecie na forum. Po waszych wpisach i tekstach. Nie jesteście anonimowi w internecie. Aktualnie uważacie się za bóstwo, bo "hejtujecie" kogoś w internecie, uważacie, że jesteście królami internetu, a prawda jest taka, że jesteście gównem dla ludzi i pasożytami, bo nie robicie nic pożytecznego. Wierzę jednak, iż w przyszłości w życiu realnym ludzie wam się odpłacą za waszą dzisiejszą pracę jaką wykonujecie tutaj, a mianowicie hejtowanie, obrażanie. Zapamiętajcie sobie jedno dzieci drogie: Hejt i obrażanie z czasem się odwróci z podwójną siłą do was i będziecie srać w gacie, bo nic nie będziecie mogli zrobić.