Jest tak drogo, ponieważ ma to Was za pewnie zmusić, abyście sami zbierali/szukali/tworzyli dane itemy. W końcu to jest survival . #edit Ja ci mówię tylko czemu prawdopodobnie jest tak drogo... A co do Twojego postu to można to ująć jako Troll.
Dla mnie w sklepie wcale nie jest drogo, jak się jest sprytnym to się wie jak nazbierać nawet 20 tysięcy w 15/20 minut Ps. Lepsze by było /warp aletanio
Według mnie itemy w sklepie powinny kosztować więcej, ponieważ gracz byłby zmuszony chodzić po świecie i zbierać potrzebne rzeczy niż je kupować.
Polecam przestać powtarzać teksty o początku nazwy tematu i zacząć myśleć. Do czego służy ten dział forum? Do sensownych ogłoszeń graczy dotyczących serwera. Sam sugerujesz ciągle, że jest to wątek o charakterze humorystycznym, więc jego miejsce jest w hydeparku, nie tutaj. Btw, "było nie gapić sięna panią od anglika tylko słuchać". A ty to co? For fun*, nie "forfun", przyjacielu. Następnym razem nie powtarzaj 20 razy tego samego postu o nazwie wątku, nabijanie postów ponoć też nie jest dobre. No tak, jeszcze zasady pisowni języka polskiego. Popraw się sam, dopiero potem pouczaj innych. Tyle ode mnie.
Człowieki klockøw !!! Wciąż chcecie więcej wygody ! Ale nie zapomnijcie ,że to jest survival Najlapiej by za darmo wszystko było . Nie chce wam sie ? Ale o to w grze chodzi że by się chciało ,bo to Minecraft Polecam wziąść sie w garść i samemu pozbierać jakieś itemki #Myśle że dobrze myśle# WORMISTRZ