Witajcie gracze ! Przyszła edycja będzie moją 3! Przy końcu każdej edycji zmieniam nick ! Pora przejść do tematu ogłoszenia. Szukam ekipy na serwer survival. Naszym celem będzie zbudowanie miejsca w którym będziemy mieć sklepik i punkt pomocy dla początkujączych. Czasami będziemy walczyć na arenie Później naszym celem będzie ekonomiczne opanowanie serwera. Co za tym idzie będziemy rozwinięci militarnie. Wymagania : PRZYNAJMNIEJ 12 lat Znajomość ortografii Uczciwość Zapraszam!
Ja myślę że to dobry pomysł ale wiesz co jest jeden problem. Gdy ktoś nie będzie miał czasu na grę to co zrobisz jak będzie mało osób ?
Najpierw zdradź wszystkim jakie miałeś nicki wcześniej, bo może się okazać, że jesteś jedną z tych upierdliwych osób, która wszystkich na około wkurza.
Nick zmieniam bo są osoby które za mną nie przepadały a awantury nie chcę. Teraz wiem też czego nie robić by mieć wrogów. Nie mogę ujawnić nicków bo są gracze którzy za wszelką każdą cenę chcą mi zaszkodzić
Zawsze możesz mi napisać swoje nicki w wiadomości prywatnej, ja problemu nie widzę. Nie jestem zwolennikiem robienia afer, bo ktoś założył sobie nowe konto, możesz być o to spokojny.
Pewnie tak zniechęcił was swoją osobą(w sumie już to robi), że musi zmienić nick. Z ledwo utworzonego konta kinder_czekolada w ciągu 5 minut zostało polubionych 7 postów niczyjego_sojjusznika. Ciekawe. https://scr.hu/d59qLe
Widzę że dużo osób chce dołączyć. Ale nie pomyślałeś o tym że ktoś może zrobić Mk , dołączyć do tej Grupy i ukraść coś? No np. Itemy z tego Sklepiku. Albo w każdej chwili zabić np. Ciebie i zabrać itemy.