Imię: Natallla Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze przebywam ok. 3-4 godzin najchętniej na serwerach survival oraz creative. Data urodzenia: 26.02.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 r. była to wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Początek czerwca 2016 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym aby aby więcej odpowiedzialnych graczy dostało rangę pomocnika myślę że w tedy byłoby mniej problemów. Jakie uprawnienia obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek : - Pomagać wyższej administracji w ogarnianiu chatu - Zgłaszać Administracji lub ViceAdministracji bugi i inne problemy - Być obecnym na forum i na serwerze gry - tłumaczyć graczom co oznaczają w danej sytuacji komendy - Zbierać dowody takie jak zdjęcia , filmy itp. - Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez administracje wyższą Pomocnik ma dostęp do komend: - /kick ( nick ) ( powód ) - Gracz zostaje wyrzucony z serwera - /mute ( nick ) ( czas ) - Wycisza gracza na np. 1h, 5min Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem aby pomagać innym graczom i rozwiązywać dane problemy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw powiadomię graczy że może to przeszkadzać innym graczom i żeby przenieśli się na /msg , potem postaram się rozwiązać ich kłótnie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. 1. Bardzo lubie współpracować z innymi i nawiązywać sojusze z wieloma graczami. 2. Moją pasją jest jazda konna , która według mnie jest opłacalna nawet dla tych którzy nie lubią zbytnio koni , ponieważ uczy ona równowagi i skupienia. 3. Kocham zwierzęta mam dwa psy , gołębie , ryby i może będę miała kota. 4. Lubie poznawać nowych ludzi , oprowadzać ich po miejscach w których jeszcze nie byli. 5. Nigdy nie przejmuję się hejtami i obraźliwymi rzeczami o mnie . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępna na : - Forum - Skype ( Natallla ) - Facebook ( Natalia Sroka ps. mam dwa konta ) - Minecraft ( Natallla ) - Youtube ( Natallla ) - musical.ly ( @natallla_pl ) Umotywowanie podania: Nie sądzę , że to podanie zasługuje na oklaski xd. Wiem , że bycie pomocnikiem to nie łatwa rzecz , ale myślę , że dam sobie radę . Pozdrawiam ~Natallla ♥
Hej Natalla Jeden plus podanie estetyczne , ale nie widziałam cie wcale na serwie choć gram często. Bądź bardziej aktywniejsza na chacie i na forum Moja ocena to Neutral
Podanie dobre ,widać ,że sie starałaś. Mała aktywność na forum ,na serwie też coraz mniej cie widze. Nie pomagasz . Co do punktu ,, co byś chciała zmienić" . Problemy zawsze są czy jest więcej pomocników czy mniej. Jestem na NIE.
Haha xD. Tu nie chodzi o kolorki ,tylko to co tam jest napisane,czy pomocnik pomaga jest aktywny itp... Pozdrawiam i następnym razem pomyśl co piszesz.
Witaj Natalla, O to moje zdanie: +Ładne, przejrzyste podanie. I.. Ta gorsza część: -Mała Aktywność -Nie widuje cie na serwerze Creative a na survivalu 1 cie widziałam -Nie pomagasz innym ~Ghościk <3 Jestem na: NIE (Postaraj się zwiększyć swoją aktywność i zacznij pomagać)
Podanie dobre , starałaś się przy podaniu, ale są trzy problemy 1. Nie długo grasz jesteś na forum od czwartego kwietnia a to bardzo mało 2. Nie widziałem cię na serwie. 3. Nie pomagasz innym Daję 5/10 Moja ocena neutral Dahaka Pozdrawiam ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znów cie poprawie (sora). Jeśli jest od kwietnia to nie jest wcale tak mało. Ps.: tera ściągnełaś od Laser
Wybacz, ale napisałaś Podanie w czasie gdy rekrutacja była zamknięta, a to oznacza, że nie zapoznałaś się ze wzorem. Kandydatura odrzucona.