Proszę o uchylenie punktu §9,8-b Imię: Zuzia Dokładny nick w grze: _ZuzkaBBlue_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny na SkyBlock czasami (niezbyt często) można spotkać mnie na Open Creative. Data urodzenia: 04 stycznia 2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: było to ok. 5 lat temu jak miałam 8 lat. Wersja: 1.4.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 16 lutego 2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Niestety tak. Na forum: *Stare konto o nicku _Niebieska_* dostałam za nabijanie postów W grze: Ban za reklame na msg. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie ale chcę kupić Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie nie mam pomysłów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma odstęp do komend: - /kick (nick) - /mute (Nick) (Czas) np. 5d Obowiązki: - Pomagać w "ogarnianiu" chatu - Być często aktywnym - Zgłaszać wszelkie błędy administracji/ Vice administracji - Pomagać graczom - Uczestniczyć w życiu serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Od początku tej edycji na skyblock wszyscy robią co chcą. Nikt z ekipy nie wchodzi na sb. Wszyscy grają na cv i sv więc jest ciągłe omijanie cenzury itd. Przydałby się ktoś kto ogarnie chat i rozwiąże kłótnie które mają tam miejsce. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojnie spróbuję załagodzić konflikt, porozmawiać na /msg. Jeżeli po kilku próbach się nie uspokoją to będę musiała dać kicka. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Zuzia, mam 13 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Uwielbiam rysować zwierzęta i krajobrazy. Mam 2 psy rasy shih tzu- Nesce i Nine. Jestem sympatyczna, miła i pomysłowa. Najczęściej gram w simsy, simcity, minecrafta, aion'a i minecrafta. Nie jestem taka że jak ktoś mnie zdenerwuje to od razu go wyzywam i się kłócę. Lubię pomagać graczom gdy tego potrzebują np. Odpowiadam na pytania w stylu: "Jak usunąć kogoś z wyspy?" lub robię eventy. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W mc podoba mi się wszystko. np. Lubię ludzi którzy tu grają . Większość jest bardzo miła i sympatyczna. Określ swoją dyspozycyjność: pon.- piątku można mnie spotkać 14:00- 23:00 w weekendy można mnie spotkać 08:00- 01:00 Można się ze mną skontaktować przez wiadomość prywatną na forum lub mailem. Bardziej zaufane osoby z CA mają mój numer telefonu. Umotywowanie podania: Na skyblock przyda się ktoś do ogarniania chatu. Bardzo chciałabym być w ekipie i można mi zaufać. Uwielbiam serwer CA i bardzo chciałabym dostać 2 szansę na zostanie pomocnikiem. Pozdrawiam, Elodien (_ZuzkaBBlue_)
Fakt faktem, byłaś już pomocnikiem ale to co zrobiłaś mając tą range jest praktycznie niewybaczalne. Administracja zaufała ci i dała range, a ty tak zmarnowałaś tą szanse. Co do podania, jest niczego sobie, ale aktywność za mała. Z tym się zgodzę, ale ty miałaś już szansę i ją zmarnowałaś. Zdecydowane NIE.
*Moje Zdanie * CreeperPL wszystko objaśnił więc wysilać się nie muszę.. Ale! Dam ci szanse i zostaje: NEUTRAL ~Ghościk <3
Niestety, muszę stwierdzić, że Inevara składał też podanie i administracja nie uchyliła podpunktu 9, 8 - b, tak więc nie sądzę abyś dostała kolejną szansę od administracji. Podanie schludne, dobry staż na CA, więc leci NEUTRAL. Pozdrawiam Ciapsoon
Jestem graczem skyblocka i nie ma tam żadnego pomocnika/moda. To co sie tam dzieje przerasta wszelkie pojęcia Pomocnik jest na wage złota. Zuzia jest pomocna, miła i dużo aktywna. Na tak
Co jakiś czas zaglądam na SkyBlock i za każdym razem jestem mile zaskoczona Twoją postawą. Świetnie się sprawujesz, pomagasz na chat i w miarę swoich możliwości pilnujesz odpowiedniego zachowania. Jesteś zaznajomiona z Regulaminem, zawsze kiedy jest okazja zgłaszasz graczy za łamanie go. Patrząc na obecny stan opieki nad tym serwerem uważam, że mogłabyś się nam przydać. Niestety nie wiem za co miałaś degrada, dlatego w tej kwestii się nie wypowiem. Byłaś karana i mam nadzieję, że tego żałujesz. Choć częściej udzielasz się w Karczmie, fajnie by było, jakbyś poprawiła swoją aktywność na forum. Uważam, że zasługujesz na drugą szansę i nie zmarnujesz jej. Jestem na tak.
Przebywałem wczoraj wieczorem na SB i mogę potwierdzić że przyda się przydzielenie kogoś do opieki nad tym serwerem. Sam zamierzam wrócić w październiku
Jak będę potrzebował pomocy odpiszesz mi, że nie maszczasu, bo zabijasz zombie? W takim razie ja podziękuję
Khy khy. Ok zareklamowałaś tsa przy adminie GJ! Liczne kicki za słowa nie łamiące netykiety ani zasad serwera, po wszystkim nie wiedziałaś czemu straciłaś rangę. Czyli jednym słowem nie byłaś gotowa na tą rangę mam nadzieję, że w tym momencie masz lepsze obycie w sytuacji i nie kickałabyś za słowa typu "sex" lub "kurna". Taki mocny neutral.
Zuza jest pomocna i aktywna,cały czas ją widze na serverze. Przydał by się ktoś taki ;p Głosuje na TAK
Głosuje pół na pół. - Staż na serwerze. + Wiek + Staż w MC + Ortografia +/- Podanie. Za mało słów na odwal bym rzekł , lecz niektóre są dobrze ! ( Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie nie mam pomysłów.) - (Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak) - Powiedz jakiej gdzie się tego nauczyłaś?
nie masz pomysłów ? no to fajnie że chcesz zostać pomocnikiem a nie masz pomysłów co zmienić a jest tego trochę mam tutaj coś do powiedzenia rozumiem że 13 latek idzie o rok wcześniej do szkoły i wtedy 1 gimba zrozumiała ale 2 gimnazjum i 13 lat ? ! coś mi tu śmierdzi no tutaj to trochę słabiutko nie wszyscy gracze lubią używać forum lub maila a np grasz sobie w simsy a nie mają jak cię wezwać w czasie konfliktu ? co zrobisz ? z tego co widzę i widziałem z mojego oka nie nadajesz się na pomocnika NIE
Emster, chyba źle coś policzyłeś. Mam 12 lat i jestem w 7 klasie, czyli dawniej 1 gimnazjum. Za rok będę miała 13 lat i bym była w 2 gimnazjum. Wszystko jest dobrze