Imię: Grzegorz Dokładny nick w grze: KanitoTV Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, 4/5/6/3 godziny dziennie Data urodzenia: Marzec 28 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdy miałem z 9 lat to zacząłem się bawić w redstone Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015/2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, dostałem bana za multikonta jeśli dobrze pamiętam, bo miałem 3/2 konta i jak miałem gaga na innym to wchodziłem i pisałem na innym. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadałem, przed banem w poprzedniej edycji Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym patrywać się w czat, żeby ludzie też nie mieli brzydkich skinów, nicku itp. Po prostu być pomocnikiem który patrzy kto słucha regulaminu Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi słuchać regulaminu i szukać osób, co go nie stosują, uprawnienia ma takie: może dawać gagi, kicki no rzeczy które są potrzebne do szukania ludzi którzy nie stosują regulaminu. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem, ponieważ dużo ludzi robi coś złego na serwerze Survival ( Craftapple ) nawet ja sam czasem coś zrobię xd ale ty się zmieni gdyż jak bym wiedział, że muszę się go stosować, to bym się zmienił wydaje mi się na lepsze ;o W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Np. napisałbym, żeby się uspokoili jeśli to nie zadziała to kick netykieta, lub ogarnij się. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ! I tu bardzo duże ;p mam grupe na steam z 3k ludźmi i 10k itp. Znam co lubią Jestem adminem na serwerze csgo ( mogę podać strone jeśli admini poproszą ) Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Grzegorz lubię grać w piłkę lub w jakąś fajną gierke gdzie można utrzymywać dobry kontakt. Czasem mogę się zdenerwować, ale bardziej wole być łagodny , a nie surowy ;p. W ortografii raczej pomyłek nie będzie, ponieważ chodzę nawet na konkursy, więc wydaje mi się spoko . Lubię być lepszy ( na randze ) , żeby ludzie zauważyli itp. Dlatego zgłaszam też się na pomocnika. Myślę, że mógłbym coś dobrego zadziałać. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Społeczność, dużo ludzi może się nie zgodzić ale są fajne osoby i niektórych mam numer telefonu i poznałem ich w rzeczywistości. Określ swoją dyspozycyjność: Jak mam wolny czas zawsze wchodzę do komputera pograć sobie. W każdej okazji jestem w kontakcie ;p Oprócz jak jestem w szkole. Umotywowanie podania: Zrozumiałbym się z graczami myślę nieźle, i chciałbym pokazać dobrą stronę mnie ;D
miałeś napisać datę rozpoczęcia gry w minecraft a nie 9 lat temu bawiłem się redstone ;/ poczytaj regulamin ;/. 6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin. a jak napisałeś zostałeś banowany czyli musiałeś złamać regulamin ;p ty też byś zaczął ;/ poczytaj troche : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ no to żeś dowalił MC i CS to 2 inne gry chłopie dobra więcej nie będę dodawał bo nie mam po co się rozpisywać Jestem na NIE Powodzenia za miesiąc
Pomyliłem się, jak miałem 9 lat xd, a po za tym nie rozumiesz czegoś, tam pisało, że czy posiadasz współprace z ludźmi. Każdy człowiek jest inny, lecz można się z nim dogadać. Ty trochę nie zrozumiałeś jak czytałeś, ale nie będę się narzucał. Bo zrobiłeś spore byki
"Cenzura dostane tego Cenzuranego admina Cenzura" "Dobra Cenzura i tak nie dostane" Myślę, że to wystarczy.
byki nie mają tutaj nic do dodania ;/ nie nadajesz się chłopie ;/ banowany użytkownik nie może zostać pomocnikiem jeśli nie dostał odpuszczenia podpunktu a ty na swoim podaniu nie napisałeś że chcesz aby administracja ci go odpuściła więc lepiej zastanów się zanim napiszesz podanie
Hmm , czyżby? Ktoś napisał podanie miał bana i dostał dużo na tak. Spoko okej nie patrze już na twoje pomyłki
KanitoTV bo napisali odpuszczenie podpunktu pomyśl trochę zanim napiszesz coś bez sensu więc pomyłką jest regulamin ? nie sądzę
Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, która umyślnie łamała przyjęte przez nas zasady spisane w Regulaminie. Kandydatura odrzucona permanentnie.