Witam Was! Jestem Feroxer1 i szukam członków do gildii którą zakładam. Teren Gildii będzie w całości złożony ze wspólnych cuboidów członków gildii. Cała Gildia będzie się znajdować na biomie łąkowym z dużą rzeką oraz górami. Zgłoszenia proszę wysyłać w grze komendą /msg Feroxer1.
Cześć! Jestem zainteresowany twoją ofertą!!! Chciałbym się tylko dowiedzieć, kiedy będziesz na serwerze
Przez to że mam ostatnio kupę nauki w szkole bo prawie co tydzień jest kilka sprawdzianów, na serwer wchodzę wcześnie rano ok 4/6. Ze względu na to że już niedługo będę mieć kilka dni wolnego to będę na serwer wchodzić za dnia.
Wiesz tak jak wspomniałem wcześniej codziennie na serwer wchodzę późno w nocy albo nad ranem ale jak chcesz wiedzieć to o normalnej porze czyli w dzień wejdę prawdopodobnie 14 października choć co do tego nie jestem pewien. Rodzice mówili mi że będę mógł wejść po wywiadówce. W skrócie mam szlaban na komputer do wywiadówki i muszę się uczyć. Omijam to w ten sposób że wchodzę na serwer nad ranem. O normalnej godzinie wejdę dopiero po wywiadówce.