Witam! Niestety, wszystko ma swój początek i koniec. W dniu dzisiejszym kończy się nasza przygoda z serwerem Craftapple. Powodem naszego odejścia jest widoczne zaniedbanie serwera przez właściciela. Spoiler: Rezygnacja Ladavi wysłana na support Witam, z dniem 29.09 rezygnuję z rangi "Mod" na serwerze Craftapple. Powodem mojej rezygnacji jest zaniedbanie serwera przez właściciela, znudziło mi się tłumaczenie ludziom "dlaczego bugi nie są naprawione", "dlaczego psc nie działa", "dlaczego ten serwer upada". Pozdrawiam i życzę miłego dnia, w którym to zostanie przeczytane. a i przypominam, że mam stałe Premium, proszę mi nie brać Jest to dla nas niewyobrażalne jako osób, które poświęcały swój wolny czas na pilnowanie serwera, aby od miesiąca "olewać" zgłoszenia bugów, Creative dzisiaj wygląda jak pole po bitwie - jest rozsadzany tnt oraz lagowany jajkami spawnującymi (i nie tylko!). Oczywiście z osobami lagującymi się nie da nic zrobić, bo od czasu aktualizacji serwera do 1.12+ została zabrana możliwość kickowania oraz banowania, a jest to spore utrudnienie - "mute" nie załatwia każdej sprawy. Dodatkowym żartem jest fakt, iż edycja tworzona "od lutego" jest prawdopodobnie jedną z gorszych. Warto dodać, że propozycje co do nowego survi zostały totalnie olane mimo niezadowolenia graczy jego formą w poprzedniej edycji i obecnej. Sam kiedy wyraziłem niezadowolenie co do komendy /sklep oraz innych zmian opublikowanych na czacie w czasie trwania poprzedniej edycji usłyszałem od Infiego tekst "jak ci się coś nie podoba to wracaj do trolla", wracać do Trolla nie będę, bo nie mam kontaktu z tą osobą od dawna, ale odchodzę. Chcielibyśmy podziękować całej społeczności Craftapple za lata wspólnej gry i rozmów, czerpaliśmy przyjemność z gry z Wami i mamy nadzieję, że spotkamy się w przyszłości podczas wspólnej gry w inne tytuły niż "Minecraft". Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w życiu!
Ubolewam z wyłączenia portali skoro i tak przedmioty nie znikają nawet jak się przy nich stoi Szkoda żegnać się z tymi dniami co wgniataliście na arenie ;/ najbardziej szkoda mi mojego misiaczka (JohnRambo) ale i was serdecznie żegnam
Tak jak mówiłem administracja odchodzi bugi nie są naprawiane edycja do d... Koniec tego serwera jest przesądzony .Co do mod/viceadmi życzę szczęścia i dziękuję za wspaniałą grę ,myślę że się jeszcze spotkamy