Jestem utwierdzona w przekonaniu, że to po prostu chwilowy kryzys spowodowany kłótnią pomiędzy Administracją a ekipą. Jeżeli to rzeczywiście koniec serwera, chciałam podziękować graczom, z którymi spędziłam ten "kawałek" czasu w grze, dzięki za te przeprowadzone rozmowy na chat'cie, dyskusję na forum Itd. jednak nadal mam nadzieję że to zwykłe nieporozumienie. @lucklucky10 , @JohnRambo , @lukiasfalt , @Ladavi , wszystkim wam życzę z całego serca szczęścia i zdrowia, dzieci i pieniędzy Powodzenia na nowej drodze życiowej...
Jedno słowo skierowane wprost do pewnej osoby --> P_O_R_A_Ż_K_A No cóż, wielka szkoda, że odchodzicie, gdyż byliście znakomitą i zgraną Ekipą i to dzięki Wam też te całe CA trzymało się w jakimś stopniu kupy. Każdy Gracz mógł na Was w każdej chwili liczyć i służyliście pomocą do ostatniej chwili. Życzę Wam dobrej drogi i mam nadzieję, ze się jeszcze zobaczymy!
"Jestem utwierdzona w przekonaniu, że to po prostu chwilowy kryzys spowodowany kłótnią pomiędzy Administracją a ekipą." Ten "kryzys" trwa już od bardzo dawna jak na moje. Dochodziły do mnie pogłoski, że administracja wchodzi raz na ruski rok od hmm roku? Wkońcu ekipa się zdenerwowała i poszła.
Szkoda, że odchodzicie. Te klepy, te skargi, ten nie pokój... będę za tym i za wami tęksnił trzymajcie się, może się kiedyś jeszcze spotkamy!
Miała być tragedia w postaci odejścia 4 członków ekipy, a mamy dramat w postaci odejścia wyłącznie Ladaviego. Rozumiem, że ta akcja miała zwrócić uwagę Piotrka na problemy nękające serwer, ale parząc na to co zrobili lucky, John i asfalt zastanawiam się, czy nie zapomniałeś się w odpowiednim momencie wycofać A jeśli nie, i taki był plan, to chciałbym życzyć ci samych sukcesów w życiu prywatnym, które tylko zyska na twoim odejściu. Czas spędzony z tobą na wspólnych rozmowach na TS, nie był czasem straconym. Zawsze było się z czego pośmiać, o czym porozmawiać, na co ponarzekać, po...etc. za co bardzo ci dziękuję. No i dzięki za: #uix_welcomeBlock{ display: none; } Wyjątkowo przydatne. Mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze czas by z nami pograć lub pogadać Dozoba - mam nadzieję.
"Plan". Nie no, nie było żadnego planu, napisałem w pewnym tajnym miejscu, że piszę rezygnację i tylko widziałem "o to ja też". To nie było jakieś prowo mające na celu zmiany na lepsze XD.
Wątpię że by chcieli zwrócić uwagę włączając tym twoją osobę poza tym ich negujesz a każdy z osobna cie mniej więc lubi więc nie pojmuje twojego zachowania dlatego cieszę się że tak się stało iż w moim przypadku większość osób jest taka a nie inna gdy masz dobre serce dla tego kogoś on to potrafi wykorzystać z początku fajni ale czy na pewno ? gdy dodasz do działki naprawdę mi smutno że serwer się rozpada jak widać 3 osoby o 12 żadnego premium czy vipa żadnego moda pomocnika Czy chociaż jeden z nich namawiał was do nienawiści odejścia?
Musiałem sobie to skopiować bym nigdy tego nie zapomniał. Będę to rozkminiał latami. #PiłeśNiePisz #NieZwalajNaSłownik
Z ciekawości zajrzałem na forum po kilku miesiącach a tu taka niespodzianka... Rozumiem Cię, bo z podobnych powodów zakończyłem grę na serwerze w sierpniu. Trzymaj się i dzięki, że zawsze służyłeś pomocą. Przy okazji... Pozdrawiam Wormistrza