Posiadasz niezłą wyobraźnię? Nie boisz się budować? Masz ochotę na przygodę z dreszczykiem? Jeśli tak, to ten Konkurs jest dla Ciebie! Stwórz na działce coś co kojarzy Ci się z odrobina grozy, dreszczykiem. Coś co przestraszy wszystkich odwiedzających! Zasady: Każdy Gracz CraftApple może zgłosić jedną pracę do Konkursu; Praca musi być wykonana na jednej działce z Nowego Płaskiego Creative; Po wykonaniu swojej pracy, Autor publikuje w tym temacie Zrzut Ekranu ukazujący ją w ciekawy sposób. Jednocześnie podając nazwę działki i jej współrzędne; Na działce, w miejscu spawn'u musi znajdować się tabliczka o treści "KONKURS Z DRESZCZYKIEM"; Praca nie może w żaden sposób łamać Regulaminu CraftApple. Termin zgłaszania prac upływa: 07.11.2017 roku o godzinie 23:59:59 Rozwiązanie konkursu: 12.11.2017 roku, około godziny 18:00 Nagrody: Nagrodzeni zostaną Autorzy najciekawszych prac. Liczba nagrodzonych prac zależna będzie od popularności Konkursu, a także od dodatkowej puli nagród stworzonej przez Graczy/Darczyńców. Pula Nagród: Szczegółowe informacje dot. puli nagród, w tym ich mutacji dotyczących poszczególnych trybów będziemy ujawniać w miarę trwania Konkursu. Nagroda Główna: Do puli nagród, którą otrzyma Autor najlepszej pracy dołączony będzie klucz do gry Five Nights at Freddy’s: Sister Location, która z pewnością wywoła u Was gęsią skórkę!! Słowiańska Tradycja: Święto Przodków - Dziady
Zapewne Administracja i może pomocnicy lub moderatorzy. Ja nie gram na CV już więc nie wezmę udziału, ale konkursy zawsze na propsie
Popieram zdanie pani powyżej Pytanie czy można dorobić jakieś dodatkowe elementy (np. ciekawostki), czy nie będą brane one pod uwagę podczas oceniania?
Tak, ale tylko Twój. Oceniać będzie Jurry w skład którego wejdzie Przedstawiciel Graczy, Przedstawiciel Pomocników, Przedstawiciel Moderatorów i Przedstawiciel Administracji. Zastanawiamy się nad tym. Jeśli Modernizacja nie zakończy się dziś to termin zostanie przedłużony. Wszystko będzie brane pod uwagę.
W związku z przedłużającą się Modernizajcą serwerów zmianie uległy terminy konkursu. Więcej info powyżej.
Chcę zgłosić moją działke do konkursu. Nick : PanDreszczyk /p h : PanDreszczyk współrzędne: ID: -14;-17
Zgłaszam moją ,,budowlę" do konkursu, Nick: Eijei /p h Eijei współrzędne: ID: -36;-17 Moja budowla to PixelArt Oogie Boogie man'a z ,,Miasteczka Halloween". Na obrazku widać mgłę, spowodowana jest ona zmniejszeniem u mnie zasięgu renderowania. Pozdrawiam
A kto jest ostatni, ten jest piękny i gładki Nick: RoyalSteve (a tak podobno się na mnie mówi) Moja praca jest na /p h RoyalSteve. Współrzędne ID: -11;-10 PS. Wiem, że klocuch XD
Nick: _ZuzkaBBlue_ /p h _ZuzkaBBlue_ ID: 1;3 https://zapodaj.net/1a48b35d5a03c.png.html (Niestety coś mi nie działa i muszę dodać z zapodaj )
W Y N I K I Prace oceniane były w czterech kategoriach przy użyciu dziesięciostopniowej skali. Oto kategorie: Pomysł Wykonanie Straszność Spójność ZWYCIĘSKA PRACA to.... Nawiedzony kościół, autorstwa Pill3 !!GRATULACJE!! Tuż za nim znalazła się praca... Opuszczone domostwo, autorstwa SnowSGirlFun. !!NIEZŁA ROBOTA!! Po piętach dreptał im... Szpital Psychiatryczny, autorstwa PanDreszczyk !!CZUJĘ DRESZCZE!! Reszta prac znalazła się poza podium. Serdecznie dziękuję wszystkim za udział. Widać było, że wszyscy włożyliście serducho w pracę nad Waszymi projektami. Było czuć klimat dreszczyku podczas zwiedzania. Dobra robota. Mam nadzieję, że weźmiecie udział w kolejnych konkursach budowniczych.