Witaj - 0 aktywność na forum i trochę średnia w grze.. - Nabijasz posty pod podaniem - Jesteś wredna - grasz mniej niż miesiąc i chcesz range? O bosz mój MUZG - Podanie nie estetyczne Więcej nie pisze bo mnie oczy bolą Jestem na pierdyliart % na nieee Pozdroooo
Po 1 nie jestem wredna, po drugie jak wcześniej pisałam grałam na craftapple na innym koncie a po trzecie nie wiem co wam nie pasuje pewnie każdemu tak piszecie, że jesteście na NIE
Japindole tak trudno zrozumieć "Nie nabijaj postów pod podaniem".... Bosz nie wiem po co ja wogóle czytałam to podanie.. Po drugie "Nie jestem wredna" No napewno yhyyy... Po trzecie dam głowe uciąć że cie nie przyjmą po czwarte po co ty wogóle wytykasz cytaty innych opiniodawców ( nie miałam słów) Jeszcze raz na nie xD
Nie daty ci sie pomyliły tylko kłamiesz i tyle. I ile razy mamy ci powtarzac Nie nabijaj postów pod podaniem " Czy to tak trudno zrozumieć?!". Sama robisz z siebie debila za przeproszeniem a potem widzisz jak wychodzi. Zamiast przyjąć opinie innych to ty ich krytykujesz. Nie zasługujesz na pomocnika. Poraz 3 na nie
Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona.