Serdecznie Zachęcam Was Abyście Dołączyli Do Naszego Państwa O Nazwie ,,Artisaria''. (Jeżeli ktoś ma ciekawszy pomysł na nazwę niech napisze) Każdy jego mieszkaniec będzie miał zapewnioną ochronę przed wrogami. Każdy będzie miał w razie potrzeby przesłane AppleCoins oraz inne itemy. Każdy mieszkaniec musi w razie ataku wroga stanąć w obronie kraju. Każdy Musi posiadać skype lub ts3. Żeby zostać członkiem państwa nie trzeba dodawać czy też przenosić swoje obecne miejsce zamieszkania wystarczy zgłosić się do mnie na trybie gry survival na serwerze oraz postawić na działce Flagę Państwa. Po dołączeniu do Kraju gracz będzie mógł wybrać sobie swój zawód taki jak np. rybak, drwal, żołnierz itd. W razie potrzeby (Jeśli ktoś będzie się podszywał po członka) mogę podać szczegółową listę obecnych członków. Zapraszam! Tych co dołączą zachęcam do wspólnego podbijanie działek wrogich graczy
Dołączyłbym, ale nie stać mnie na zrobienie flagi państwa Ale powiem szczerze że pomysł taki pół na pół
Tak jak napisałem u góry ,,Każdy będzie miał w razie potrzeby przesłane AppleCoins oraz inne ITEMY'' także na potrzeby państwowe takie jak np. flaga. Jak zdecydowałbyś się dołączyć to napisz do mnie na msg a ja ci kogoś przyśle żeby ci pomógł zbudować flage albo wyśle ci jej schemat.
,,Artisaria'' fajna nazwa . Ale słuchaj polecam ci stworzyć 1 temat o waszym ,,Państwie" i tam wszystko pisać. Pozdrawiam Worek