MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie]Pill3

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Pill3, 2 December 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pill3

Pill3 Użytkownik

Imię:Mateusz
    Dokładny nick w grze: Pill3
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Gram najchętniej na Creative i przebywam codziennie 1-2 godziny a w weekendy od 3-5 godzin
    Data urodzenia:02.10.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:23.05.2008r mam wersje 1.12
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 22.12.2015r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie,Nigdy nie byłem
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Posiadam
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym pilnować chatu oraz pomagać ludziom
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Ma dostęp do komendy /tempmute <nick> <czas> - wycisza gracza.
    - Ma dostęp do komendy /kick <nick> - wyrzuca gracza z gry.

- Ma obowiązek pomagać moderatorom w "ogarnianiu" chatu.
    - Ma obowiązek uczestniczyć w życiu serwera i uczestniczyć w dyskusjach na forum.
    - Ma pomagać graczom w ich problemach/objaśniać znaczenie komend
    - Zgłaszać wszelkie bugi i usterki Administratorom i ViceAdmnistratorom
    - Być dyspozycyjnym
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:.Byłem już głównym Pomocnikiem na innym serwerze.Chciałbym pilnować chatu .
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obje graczy a po wysłuchaniu zareaguje ,jeżeli racze nibędą mnie słuchać dam /kick a potem /mute
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak.Posiadam duże umiejętności.Lubie spędzać czas z ludźmi oraz lubie im pomagać w najtrudniejszych sytuacjach.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Mateusz mam 15lat,mieszkam w województwie Łódzkim.Mam zwięrzątko żółwia,mam już go 5 lat.Lubie pomagać ludziom w ciężkich problemach.Lubie gotować i projektować wnętrza oraz inne rzeczy.Jestem w klasie 3 gimnazjum, jestem miły i przyjacielski.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się,że można wchodzić na serwery i współpracować z innymi ludźmi.
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny na facebooku,TS oraz Skaypie. Staram się wchodzić jak najczęściej na serwer.
    Umotywowanie podania: Jestem świetnym graczem,co możecie zobaczyć na moim warpie na starym cv NewYork.Lubie pomagać graczom i mam nadzieję,że zostane pomocnikiem na Craftapple
    Pozdrawiam Pill3

#1 Pill3, 2 December 2017
    Last edited: 2 December 2017
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Coś się tu nie zgadza.

Pomaganie w budowaniu to nie obowiązek pomocnika, tylko przyjemność.

Chodziło Ci chyba o /tempmute

To poszukaj innego serwera. Nie ma tu rangi "Budowniczy".

Nie trzeba od razu karą, najpierw musisz dyplomatycznie podejść, a jeśli mimo Twoich uprzedzeń będą nadal się tak zachowywać, wtedy 2x kick, jak się nie ogarną to potem /tempmute [wg. taryfikatora kar]

I rok 2000? Niezła bajeczka.

Ps. To nie są rozbudowane zdania.

Na NIE.

Pozdrawiam, Crytal.

3. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Co tu pisać :b Szybciorek na kolanku . Dużo rzeczy sie nie zgadza :) Jak to Crytal napisała :*
    Na nie :)

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page