Imię:Mateusz Dokładny nick w grze: Pill3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Gram najchętniej na Creative i przebywam codziennie 1-2 godziny a w weekendy od 3-5 godzin Data urodzenia:02.10.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:23.05.2008r mam wersje 1.12 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 22.12.2015r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie,Nigdy nie byłem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Posiadam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym pilnować chatu oraz pomagać ludziom Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Ma dostęp do komendy /tempmute <nick> <czas> - wycisza gracza. - Ma dostęp do komendy /kick <nick> - wyrzuca gracza z gry. - Ma obowiązek pomagać moderatorom w "ogarnianiu" chatu. - Ma obowiązek uczestniczyć w życiu serwera i uczestniczyć w dyskusjach na forum. - Ma pomagać graczom w ich problemach/objaśniać znaczenie komend - Zgłaszać wszelkie bugi i usterki Administratorom i ViceAdmnistratorom - Być dyspozycyjnym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:.Byłem już głównym Pomocnikiem na innym serwerze.Chciałbym pilnować chatu . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obje graczy a po wysłuchaniu zareaguje ,jeżeli racze nibędą mnie słuchać dam /kick a potem /mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak.Posiadam duże umiejętności.Lubie spędzać czas z ludźmi oraz lubie im pomagać w najtrudniejszych sytuacjach. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Mateusz mam 15lat,mieszkam w województwie Łódzkim.Mam zwięrzątko żółwia,mam już go 5 lat.Lubie pomagać ludziom w ciężkich problemach.Lubie gotować i projektować wnętrza oraz inne rzeczy.Jestem w klasie 3 gimnazjum, jestem miły i przyjacielski. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się,że można wchodzić na serwery i współpracować z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny na facebooku,TS oraz Skaypie. Staram się wchodzić jak najczęściej na serwer. Umotywowanie podania: Jestem świetnym graczem,co możecie zobaczyć na moim warpie na starym cv NewYork.Lubie pomagać graczom i mam nadzieję,że zostane pomocnikiem na Craftapple Pozdrawiam Pill3
Coś się tu nie zgadza. Pomaganie w budowaniu to nie obowiązek pomocnika, tylko przyjemność. Chodziło Ci chyba o /tempmute To poszukaj innego serwera. Nie ma tu rangi "Budowniczy". Nie trzeba od razu karą, najpierw musisz dyplomatycznie podejść, a jeśli mimo Twoich uprzedzeń będą nadal się tak zachowywać, wtedy 2x kick, jak się nie ogarną to potem /tempmute [wg. taryfikatora kar] I rok 2000? Niezła bajeczka. Ps. To nie są rozbudowane zdania. Na NIE. Pozdrawiam, Crytal.