MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Crytal

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Crytal, 5 December 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Imię: Agata

Dokładny nick w grze: Crytal

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie przebywam w grze od 4-6h, w weekendy dłużej. Na OpenCreative można mnie tam często spotkać.

Data urodzenia:09.09.2002r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013r. Wersja, o ile się nie mylę 1.6.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Ponad pół roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Poprzez własną głupotę i dziecinne zachowanie byłam
    zbanowana, bardzo tego żałuję.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak, posiadam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zwiększyć aktywność Graczy w grze, aby były eventy różne, bym miała większe uprawnienia do pilnowania chatu, gdyż jak można zauważyć, często wołam Administrację i Ekipę po pomoc,gdyż moje zdolności dyplomatyczne i równowaga, z której nie łatwo mnie wyprowadzić nie działają za wiele,

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia: /tempmute nick czas

/kick nick powód

/unmute nick

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, abym dała radę zapanować nad dobrem czastu, często jestem świadkiem, jak Gracze przeklinają, a Nie mam, co poradzić, gdyż moje zdolności dyplomatyczne nie wystarczają, czasem warto użyć komend, za przewinienia jak : łamanie netykiety, czy też tempmute za reklamę serwera innego niż CA.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami na /msg i upomne winnego, jeśli się nie uspokoją na chacie, zastosuje karę odpowiadnia wg. Taryfikatora kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam ową umiejętność. Można to zauwAżyć przy takich pracach jak budowa z Graczami wspólna, czy tez pomaganie im. Ludzie często na ts'ach mówią w moją stroną bardzo miłe dla moich uszu rzeczy, np. "Dobrze, ze z nami jestes Crytal" lub " Świetnie się z Tobą rozmawia"

.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Agata i mam rocznikowo 16 lat. Jestem harcerką, więc nauczyłam się zasad i trzymam się ich. Muzyka to mój drugi świat, wszędzie słyszę dźwięki . Mam dobry słuch. Jestem typem słuchowca.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To, że jest tryb Creative, gdzie można okazać swój talent artystyczny i aby uwiecznić swoją kreatywność.

Określ swoją dyspozycyjność: można się ze mną kontaktować w grze, Facebooku, na snapchacie, na instagramie oraz na ts i skype.

Umotywowanie podania: myślę, że Ekipa wzbogaciłaby się o jedną, kreatywną osobę, która gotowa jest wspierać serwer i relacje między Ekipą wzbogacać pozytywnie.

Mam nadzieję, iż moja prośba o rekrutację zostanie przyjęta, gdyż mimo moich wielu, ale to wielu błędów nadal tu jestem i mam zamiar i przysięgam, że będę reprezentować serwer z godnością i szacunkiem ogromym do Administracji, Ekipy i Graczy.

Pozdrawiam, Crytal.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    #1 Crytal, 5 December 2017
    Last edited: 5 December 2017
    Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Odpowiedni wiek, no scam.

Podanie trochę pisane na szybko, pomagasz w grze i upominasz niegrzecznych, ale podanie ci nie wyszło.

Takie 50/100, kurczaczki

EDIT:

Czy ja już to gdzieś słyszałem? Bo istnieje opcja, że nie

#2 RoyalSteve, 5 December 2017
    Last edited: 5 December 2017
  3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Nawet tego nie czytam zachowanie z wczensniej .... nie wierze w taką diametralną przemianę!

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
  4. Crytal

Crytal Użytkownik

Mam nadzieję, iż nie, gdyż podanie było napisane od mojego serduszka:)

5. Mógłbym napisać wiele, ale napisze po prostu NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
  6. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Prawdę mówiąc, spodziewałem się tego podania na dniach.

Zacznę może od skomentowania samego podania, choć nie ma tego wiele. Nie oszukujmy się - nie powala. Wkradła się cała masa literówek, a całość wygląda, jakbyś wpadła na pomysł pisania pod wpływem chwili i nie poświęciła mu wystarczająco dużo uwagi.

Od tygodnia, a może nawet kilku dni więcej, nie da się nie zauważyć Twojej wzmożonej aktywności zarówno na forum jak i serwerze. Należy z całym szacunkiem przyznać, że starasz się pomagać z wielką sumiennością, rozstrzygać konflikty i utrzymywać porządek - co w społeczności cv wcale nie jest takie proste. Czasami jednak wydaje mi się, że zapędzasz się za daleko i zwracasz komuś uwagę na wyrost.

Sądzę, że nie minęło jeszcze dostatecznie dużo czasu, aby całkowicie zapomnieć Twoje winy i udać, że nic się nie stało. Jest zdecydowanie za wcześnie, byś mogła zasilić szranki ekipy. Mimo to, trzymam za Ciebie kciuki i życzę wytrwałości w dalszej zmianie na lepsze!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  7. Niezmazywalny

Niezmazywalny Użytkownik

mógłbym się rozpisać, ale mam dzisiaj strasznie zły humor, i nic mi się nie chce, więc ocenie po tym jak zachowujesz się na serwerze, bo widze cię prawie codziennie.

nie.

• List
    Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Z tego co pamiętam, to chwaliłaś się, że grasz tu bodajże od 2014 roku...
    Zdecyduj się trochę, bo z tego co widać, to sama nie wiesz już co pisać lub zwyczajnie gubisz się w swoich kłamstwach.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  9. Crytal

Crytal Użytkownik

Thunderze, na koncie Crytal gram od ponad pół roku, natomiast ogólnie na serwerze gram od roku 2014.

10. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Podanie jest ładne, aktywność na forum w miarę, pomagasz na serwer starasz się, lecz to co zrobiłaś na długo zostanie w pamięci, moim zdaniem jeszcze za wcześnie na podanie, powinnaś napisać je w nowym roku lub później.
    Może zdradzisz nam twoje poprzednie konta?

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Nie mógłbym bardziej zgodzić się z powyższą wypowiedzią.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page