Imię: Agata Dokładny nick w grze: Crytal Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie przebywam w grze od 4-6h, w weekendy dłużej. Na OpenCreative można mnie tam często spotkać. Data urodzenia:09.09.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013r. Wersja, o ile się nie mylę 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Ponad pół roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Poprzez własną głupotę i dziecinne zachowanie byłam zbanowana, bardzo tego żałuję. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak, posiadam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zwiększyć aktywność Graczy w grze, aby były eventy różne, bym miała większe uprawnienia do pilnowania chatu, gdyż jak można zauważyć, często wołam Administrację i Ekipę po pomoc,gdyż moje zdolności dyplomatyczne i równowaga, z której nie łatwo mnie wyprowadzić nie działają za wiele, Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /tempmute nick czas /kick nick powód /unmute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, abym dała radę zapanować nad dobrem czastu, często jestem świadkiem, jak Gracze przeklinają, a Nie mam, co poradzić, gdyż moje zdolności dyplomatyczne nie wystarczają, czasem warto użyć komend, za przewinienia jak : łamanie netykiety, czy też tempmute za reklamę serwera innego niż CA. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami na /msg i upomne winnego, jeśli się nie uspokoją na chacie, zastosuje karę odpowiadnia wg. Taryfikatora kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam ową umiejętność. Można to zauwAżyć przy takich pracach jak budowa z Graczami wspólna, czy tez pomaganie im. Ludzie często na ts'ach mówią w moją stroną bardzo miłe dla moich uszu rzeczy, np. "Dobrze, ze z nami jestes Crytal" lub " Świetnie się z Tobą rozmawia" . Opisz swoją osobę: Mam na imię Agata i mam rocznikowo 16 lat. Jestem harcerką, więc nauczyłam się zasad i trzymam się ich. Muzyka to mój drugi świat, wszędzie słyszę dźwięki . Mam dobry słuch. Jestem typem słuchowca. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To, że jest tryb Creative, gdzie można okazać swój talent artystyczny i aby uwiecznić swoją kreatywność. Określ swoją dyspozycyjność: można się ze mną kontaktować w grze, Facebooku, na snapchacie, na instagramie oraz na ts i skype. Umotywowanie podania: myślę, że Ekipa wzbogaciłaby się o jedną, kreatywną osobę, która gotowa jest wspierać serwer i relacje między Ekipą wzbogacać pozytywnie. Mam nadzieję, iż moja prośba o rekrutację zostanie przyjęta, gdyż mimo moich wielu, ale to wielu błędów nadal tu jestem i mam zamiar i przysięgam, że będę reprezentować serwer z godnością i szacunkiem ogromym do Administracji, Ekipy i Graczy. Pozdrawiam, Crytal.
Odpowiedni wiek, no scam. Podanie trochę pisane na szybko, pomagasz w grze i upominasz niegrzecznych, ale podanie ci nie wyszło. Takie 50/100, kurczaczki EDIT: Czy ja już to gdzieś słyszałem? Bo istnieje opcja, że nie
Prawdę mówiąc, spodziewałem się tego podania na dniach. Zacznę może od skomentowania samego podania, choć nie ma tego wiele. Nie oszukujmy się - nie powala. Wkradła się cała masa literówek, a całość wygląda, jakbyś wpadła na pomysł pisania pod wpływem chwili i nie poświęciła mu wystarczająco dużo uwagi. Od tygodnia, a może nawet kilku dni więcej, nie da się nie zauważyć Twojej wzmożonej aktywności zarówno na forum jak i serwerze. Należy z całym szacunkiem przyznać, że starasz się pomagać z wielką sumiennością, rozstrzygać konflikty i utrzymywać porządek - co w społeczności cv wcale nie jest takie proste. Czasami jednak wydaje mi się, że zapędzasz się za daleko i zwracasz komuś uwagę na wyrost. Sądzę, że nie minęło jeszcze dostatecznie dużo czasu, aby całkowicie zapomnieć Twoje winy i udać, że nic się nie stało. Jest zdecydowanie za wcześnie, byś mogła zasilić szranki ekipy. Mimo to, trzymam za Ciebie kciuki i życzę wytrwałości w dalszej zmianie na lepsze!
mógłbym się rozpisać, ale mam dzisiaj strasznie zły humor, i nic mi się nie chce, więc ocenie po tym jak zachowujesz się na serwerze, bo widze cię prawie codziennie. nie.
Z tego co pamiętam, to chwaliłaś się, że grasz tu bodajże od 2014 roku... Zdecyduj się trochę, bo z tego co widać, to sama nie wiesz już co pisać lub zwyczajnie gubisz się w swoich kłamstwach.
Podanie jest ładne, aktywność na forum w miarę, pomagasz na serwer starasz się, lecz to co zrobiłaś na długo zostanie w pamięci, moim zdaniem jeszcze za wcześnie na podanie, powinnaś napisać je w nowym roku lub później. Może zdradzisz nam twoje poprzednie konta?