1. Nick w grze: HavmeG 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: exploding_tnt111 3. Serwer: (np. survival/creative): OpenCreative 4. Przybliżona data: sobota, 16 grudnia 2017, godzina: 16:43 5. Opis wykroczenia: Wyzywanie i obrażanie mojej osoby. 6. Dowody: Zastosowałem komendę "/ignore", lecz nadal jest to obrażanie, a zwłaszcza od "raka"... Mam z tym złe wspomnienia. Zaczęło się od tego, że pomogłem graczu w postaci podania komendy, następnie exploding_tnt111 powiedział, że jestem hipokrytą.
Polecam /ignore. To po pierwsze, po drugie - sam prowokujesz, natarczywie próbujesz mnie czymś zaczepić, kompletnie pomijając już fakt że od dawna działasz mi na nerwy. Dobrze wiesz, że jedynie mogę złapać mute bądź kicka, ale twoja satysfakcja z tego, że skarga była owocna będzie nie miała. Oczywiście, po mojej stronie wina też leży. Wyzywanie od pedałów hipokrytów może nie było najmądrzejsze, ale zirytowałeś mnie mocno. Czekam na odpowiedź od strony Administracji, cześć.
@HavmeG, mówiąc że jestem żałosny, niedojrzały , szukający zaczepek Itd. Mówiłem ci, że jeżeli coś ci się nie podoba zawsze możesz użyć /ignore, ale ty wolałeś to ciągnąć i sam mnie do tego sprowokowałeś. 0% Legit 100% Scam
W życie weszła komenda "/ignore", lecz nie będę kłócił się tu jak dziecko, powiem tylko, że sam zacząłeś, iż ja tylko pomogłem graczowi, a ty od razu tego nie akceptujesz.
Doprawdy? Otóż dobrze wiesz, jak łatwo mnie sprowokować, ale już dobra - jeżeli masz jeszcze do mnie jakieś wąty, to napisz na priv i załatwmy to jak ludzie.
Takie rzeczy załatwiajcie między sobą - na PW. Nie wszyscy muszą widzieć wasze rozmowy. Tak jak wspomniał exploding_tnt111 - powinieneś zastosować komendę /ignore, gdyż za obrażanie nie ma kicka (wyjątkiem jest już przeklinanie etc). Miłego wieczoru.
Ze względu na wcześniejsze wykroczenia użytkownik został zbanowany permanentnie. Dziękujemy za zgłoszenie.