Dzień dobry, dobry wieczór, cześć Itd. W tym oto jakże autentycznie napisanym przeze mnie wątku, chciałbym zaproponować ponowne wprowadzenie dawnego zastosowania komendy /p dispose, mianowicie - Na starym CV mniej więcej, przynajmniej z tego co pamiętam, istniała i istnieje komenda /p dispose, prawda? Jej zastosowanie polegało na porzuceniu działki z jej zawartością. Na OCV teraz działa to na mniej więcej tej samej zasadzie, tylko z jedną różnicą - działka opuszczona zostaje wyczyszczona. Na amen. I oto cały sens mojej propozycji, czyli wprowadzenie powyżej wymienionego zastosowania dla tej komendy [po ludzku: /p dispose umożliwiało by pozbycie się działki, pozostawiając jej zawartość.] Kolejna sprawa: co takiego jest przydatne w tej komendzie? Otóż, kiedy ktoś zbuduje coś na działce, i przykładowo zaloguje się na innym koncie, w przypadku moim, bardzo by chciał ją odzyskać, oddając działkę w swoje ręce. Obecnie jedynym możliwym sposobem pozbycia się działki jest jedynie użycie komendy /p dispose, a następnie system usuwa zawartość działki. Pozdrawiam i wielkie dzięki za poświęcenie czasu na czytanie tego wątku. UP: Chciałbym przypomnieć o istnieniu wątku, więc podpisuję się tu jeszcze raz, tak dla formalności.
Można też dać nową komendę, która zostawiałaby budowle na działce (/p dispose - zostawia pustą działkę, /p [nowa komenda] - zostawia budowle). Jestem za
też jestem za bardzo przydatna komenda według mnie i właśnie z tego powodu co ty napisałeś ''Otóż, kiedy ktoś zbuduje coś na działce, i przykładowo zaloguje się na innym koncie, w przypadku moim, bardzo by chciał ją odzyskać, oddając działkę w swoje ręce''
Właśnie... Po nowej edycji wszedłem na moją działkę na open creative, i chciałem ją pozostawić... Usunęła się. Jestem za!