MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Goldeen

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Goldeen, 27 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldeen

Goldeen Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Nadia.

Dokładny nick w grze: Goldeen.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najczęściej: W grze przebywam 2-4 godziny, najczęściej gram na Survival.

Data urodzenia: Na świat przyszłam 11 sierpnia 2003 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: Rozpoczęłam grę w minecraft pod koniec lipca 2015 roku, a wersja to 1.8.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę na Craftapple zaczęłam około pod koniec listopada 2016 roku (nie robiłam konta na forum).

Czy kiedy kolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłam karana na Serwerze i także na Forum.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple: Obecnie nie posiadam rangi PREMIUM.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić zachowanie innych graczy iż to jest nie możliwe, chodzi mi o obrażanie innych i proszenie o dodanie do działki. Niektórzy gracze nie zdawają sobie z tego sprawy, że mogą ponieść konsekwencje.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:

• /kick [Nick] <powód> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
      • /tempmute [Nick] [czas] <POWÓD> - Wycisza Gracza na określony czas. np /tempmute Kordik 5h Netykieta
      • /unmute [Nick] - zdejmuje kare.
      • /kick nick powód-wyrzuca gracza z serwera. np- /kick Kordik Netykieta
    Obowiązki:

• Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
      • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
      • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
      • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
      • Zbierać dowody podczas Karania.
      • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ czasami gdy zajdzie jakiś konflikt pomiędzy graczami chce coś zrobić, ale oni myślą że ja nic im nie moge zrobić i oni zaczynają mnie wyzywać itp. Lubię pomagać graczom gdyż już to robię.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam obojga graczy co się stało przejdę na rozmowę prywatną, spróbuje ich uspokoić a jeżeli to nie pomoże będe musiała się postawić komendą.

Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam tę umiejętność niektórzy gracze się na tym przekonali, oraz ekipa.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 zdań. Nazywam się Nadia, mieszkam w Stykowie. Ostatnio zaczęłam rysować realistyczne osoby, krajobrazy (Nawet nieźle mi to wychodzi). Moją ulubioną grą komputerową jest Fortnite i oczywiście Minecraft. Chodzę do 2 Gimnazjum, i od pewnego czasu zaczęłam interesować się historią. Jestem pomocna, miła (może to potwierdzić wielu graczy) myślę że przydam się w ekipie.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft podoba mi się to, że jest jak ,,prawdziwe życie" chodźby jest z sześcianów. Najlepiej gra mi się na serwerach Multiplayer.

Określ swoją dyspozycyjność: Nie zawsze jestem dyspozycyjna, ponieważ jeżdżę w poniedziałki i środy na ćwiczenia. Lecz codziennie jestem na serwerze ale w poniedziałki i środy nie mogę grać od 17:30-19:00.
    Wolałabym gdybyśmy się porozumiewali przez pisanie a nie rozmowe telefoniczną itd.. (Tak mam ten sam problem co RoyalSteve).

Umotywowanie podania: Myślę że się postarałam, chciałam spróbować iść na przód i reprezentować serwer. Dałam z siebie wszystko.

Pozdrawiam Goldeen

• Burak Burak x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    #1 Goldeen, 27 Grudzień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 27 Grudzień 2017
    Reklama
  2. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Witaj. Widzę, że jako pierwszy mam zaszczyt zbombardow... znaczy ocenić [a właśnie że zbombardować.] twe podanie. Zacznynajmy -

+Plusy:

- Znasz uprawnienia jak i również obowiązki Pomocnika.

- Nie karana, dobra rzecz.

-Minusy:

- Słabe umotywowanie podania

- Słabo rozbudowane zdania w punkcie "Opisz swoją osobę"

Nie przekonałaś mnie. Aktualnie mocny NEUTRAL, powodzenia za miesiąc.

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Powiem krótko, jesteś miła, sympatyczna i wyrozumiała. Staż, wiek i aktywność wystarczy. Niedawno jak grałem, widziałem iż dajesz sobie radę, pomagasz.
    + Wiek
    + Staż
    + Ładne podanie
    + Pomagasz
    + Jesteś aktywna

Na tak, powodzenia.

4. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Cześć!
    Rzadko to robię, lecz zapadłem na bardzo ciężką chorobę i nie mam nic do robienia...
    Podanie Jest miłe dla oka, zdania są dobrze zbudowane, a ortografia jest lepsza od mojej.
    Widuję cię na serwerze, i widzę jak pomagasz.
    W ekipie jest około mało kobiet, a chciałbym żeby dołączyła do niej chociaż jedna kobieta/dziewczyna ( z którą bym się nie kłócił xd)
    Osobiście jestem na TAK

Powodzenia!

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę