1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MeltedThread939 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 16.01.2018r. 5. Opis wykroczenia: Nazistowski skin. 6. Dowody: https://imgur.com/a/EDY7U
Po pierwsze Trochę to śmieszne że ktoś kto się obraził na kogów i robi zgłoszenie to jest po prostu śmieszne xDD PO drugie gdy cię zmutowali podałaś imię i nazwisko GepardsPL mogę nawet je podać Dobry skin o co się czepiasz słowo "Hitler" ma być tabu i nie można go podawać ani upubliczniać Ilu nas wymordował i ci co to robią to są źli panowie No i wyzywałaś ich śmieszna dziewczynko miałem nick "Nov top 1"
Dowody? Nie było sytuacji, żebym podała imie i nazwisko Gepards'a . Takie skiny są zakazane . Pozdrawiam.
Zaistniała sytucja gdzie w grze poprzez komendę przybrałem skin Adolfa.H. przyznaję się i składam duże przeprosiny . O bana w tej sprawie prosiłbym po feriach zimowych, ponieważ chciałbym jeszcze pograć. -pozdrawiam, postaram sięaby to się nie powtórzyło
Z powodu, mam nadzieję, szczerych przeprosin oraz zmiany skina, Gracz nie zostanie ukarany. Positiver2207/MeltedThread939 - taka sytuacja ma się nie powtórzyć. Skarga do zamknięcia.