Witaj społecznościo serwera Craft Apple. W tym poście chciałbym przeprosić za to wszystko, co zrobiłem. Wiem że swoim zachowaniem nie raz was obraziłem, ale jestem tylko grzesznym człowiekiem który nie raz jeszcze popełni błąd. Każdego z tych chciałbym więc przeprosić.. Wybaczcie mi moje wszystkie błędy i słowa którymi wypowiadam w gniewie. Nienawiść, którą kierowałem po pierwsze do E&A była głupia, niepotrzebna i zbędna. Postaram się już nie popełniać tak dużych błędów, jakie popełniłem nie aż tak znów dawno. Nie chciałem napisać tego, co napisałem w danym momencie, ale trudno. Nie mam zamiaru płakać nad rozlanym mlekiem, jedynie postaram się naprawić, to co zniszczyłem. Pewnie wiele z tych, których uraziłem uzna ten post za napisany na odwal się, byle by był aby wzbudzić współczucie, ale tak nie jest. Staram się pracować nad sobą, zmieniać się na lepsze. Nie wiem, czy mi się to uda, ale chcę spróbować. Spędziłem tu wiele dobrych chwil i będę je dobrze wspominać, ale też mam zamiar spędzić tu kolejne, miłe chwilę w waszym towarzystwie. Więc proszę, nie zbywajcie mnie i dajcie mi pokazać, że się zmieniłem. Naprawdę mi jest przykro, że przetoczyłem tak wiele nienawiści nie tylko w grze, oraz i na forum. Nie jestem dobry w swego rodzaju "Przeprosinach" czy czymś takim, więc mogłem powypisywać kompletne bajdury, poprawcie mnie jak napotkacie jakieś błędy. [Nie, to nie jest pożegnanie] exploding_tnt111 aka Pixed fam Pixling Out.
Życzę Ci wytrwałości w swoich postanowieniach. Jednocześnie informuję Cię, że nie musisz się martwić o to czy każde z Twoich wykroczeń będzie karane zgodnie z Regulaminem. Wszyscy w Ekipie i Administracji CraftApple wiedzą, że w Twoim przypadku każde kolejne złamanie Regulaminu to ban.
Dobrze, że przynajmniej umiesz przeprosić za to co zrobiłeś i jesteś świadomy co tak naprawdę zrobiłeś. Przemianę jak najbardziej widać, życzę powodzenia w dalszej przemianie na lepsze.