1. Nick w grze: Pill3 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:StaszakowskiPL 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data: 28.01.2018r 5. Opis wykroczenia: Wyzywanie i zniszczenie warpa req. 6. Dowody: zdj w linku \/
Nie zniszczyłem wam waszej głupiej działki, tylko wpisałem //undo Edit:Nie zbanują mnie za ,,zniszczenie" działki na której nic nie ma! xD
OMG i zrobiliście takie screeny, żeby myśleli, że ja zniszczyłem dirta? ._. Widać, że twój kolega ma łopatę w ręku .-. Tylko wpisałem //undo! Nic więcej.
Całego?? CZY TO, ŻE POSTAWIŁEM PODŁOGE NA CAŁEJ DZIAŁCE I NAPISAŁEM //UNDO TO ZNISZCZENIE DZIAŁKI?[/QUOTE]
Na przybliżonym ss'ie widać, iż to Gracz ernigamespl trzyma łopatę w ręce. Polecam Administracji zajrzeć do Console i odkryć, od czego zaczęła się ta rozmowa apropo zniszczonej działki oraaz zobaczyć, czy rzeczywiście była użyta komenda //undo.
Staszakowskipl calego warpa nam usunol zaznaczyl w jednym miejscu i w drugim i wpisal //set 0 zapewne
on nam usunol warp olimpijski a to co ja trzymam lopate to robimy drugiego warpa bo tamten zostal usuniety przez staszakowski
Spokojnie, proszę wyjaśnijcie ową sprawę prywatnie, sprawa musi zostać wyjaśniona dzięki Console, tam będzie widoczne, kiedy i w jakich okolicznościach i czy rzeczywiście Gracz StaszakowskiPL wpisał komendę "//set 0" Proszę więc, abyście nie zaśmiecali tego wątku, tylko przenieście się na wiadomości prywatne na Forum/ msg, w grze.
O MÓJ BOŻE, KIEDY JA BYŁEM Z TWOIM PILLEM3 NA JEGO DIZAŁCE PO ,,ZNISZCZENIU" WASZEGO STAREGO WARPA, ON NIE MARUDZIŁ, NIE ZDENOWAŁ MNIE! DOPIERO KIEDY SIĘ WKURZYŁEM, ŻE ZMARNOWAŁEM PONAD GODZINE SWOJEGO ŻYCIA NA BUDOWANIU STAREGO WARP'U I WPISANIU //UNDO PILL3 DAŁ MI DENY ._.
Multikonta nie są zakazane, jeśli nie używasz ich do złych celów. Ps. StaszakowskiPL, ochłoń, to tylko gra. Nie używaj tak dużo caps-lock'a.
MÓGŁBYM NIE UŻYWAĆ, I SIĘ TYM NIE PRZEJMOWAĆ ALE W REALU MNIE NIKT NIE LUBI I JAK KTOŚ MNIE WYKORZYSTUJE TO SIE BARDZIEJ WKURZAM. CZUJE SIĘ, JAK BYM BYŁ SAM, JAK BY KAŻDY NA MNIE WINĘ ZWALAŁ