Czesici wszystkim po wielu moich buendach zwłaszcza moim rzałosnym zachowaniu na serwerze ts jak i na forum zdecydowałam rze się zmienie totalnie i bedzie tak samo jak na poczontku mojego grania na serweże. Wszystko było spofodowane tym rze mnie nie kochajom rodzice i nikt mnie nie rozumie. W szkole sie ze mnie simiejom i chodze do dwuch psychologuf. Jest mi na prawde smutno bo nawet w internecie mnie nie lubicie i mnie oskarzacie o wszystko i jest mi pszykro. Obiecuje rze sie zmienie i bede dobry, na pewno wszyscy mnie polubiom i ftedy bede szczesliwy. Morze rodzic emnie w koncu zrozumieja i koledzy w szkole nie beda sie na demnom znencaci. W zasadzie to nie umiem pisaci takich pżeprosin ale mam nadzieje ze mnie polubicie znofu. To fszytko, pa. Oczywiście wszystko to co przeczytałaś/eś jest satyryczną odpowiedzią na wątki o tematyce "Przeprosionowej". Naprawdę boli mnie to, w jaką stronę zmierza serwer, i że coraz więcej dzieci z problemami psychicznymi robi zamęt na forum. Mam nadzieję, że nikogo nie bolą oczy po przeczytaniu wątku, pozdrawiam