Dokładny nick w grze: Frost_Zone Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: codziennie gram na survivalu na serwerze craftapple jest to moj ulubiony serwer Data urodzenia: 09.02.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 wersja chyba 1.5.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Byl to rok 2014 a miesiac chyba grudzien ale nie pamientam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Kulturke i ogulnie chat oraz cheaterow bo ich nie lubie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick [Nick] [Powod] /mute [Nick] [Czas] [Powod] /unmute [Nick] Obowiazki: Pomagac graczu oraz Administracji czyli moderatorowi i adminowi Zbierac dowody na bana Ogarnianie Chatu [chyba nie pamientam] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Aby pomagac gracza i administarcji poniewaz niektorzy nie wiedza co zrobic w jakies sytuacji W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Uspokoje gracza a jak nadal bedzie wyzywal czy robil cos obrazliwego to dostanie narwiew kicka a potem mu dam muta jak znowu sie nie uspokji Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Czesc mam na imie Blazej i lubie grac w gry take jak CS:GO i Smita codzienie zajmuje sie robieniem grafiki na komputerze czasami wstawie cos na youtuba ale rzadko codziennie pogrywam sobie troche w gre Minecraft mam bardzo dobre stopnie w szkole lubie sie uczyc a nie jestem kujonem moja srednia to 4,4 i nie jest to najlepsza srednia w klasie bo moja kolezanka ma 5,0 ale to nie wazne . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Bitwa z graczami oraz mobami mozliwosc budowania ladnych budowli Określ swoją dyspozycyjność: Facebook [PV] Snapchat [PV] Ts'a nie posiadam Umotywowanie podania: Bardzo bym byl szczesliwy jesli byscie mnie dodali do waszej ekipy jestem bardzo mily dla graczy[/QUOTE]
"Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej" Chodziło o serwer Craftapple, np. Creative. Podałeś trzy nazwy innych serwerów niż Craftapple, więc będziesz ukarany/Twoje podanie będzie ponownie usunięte. Miłego wieczoru.
Chodziło tu o tryby craftapple.. I chciałem ci powiedzieć że raczej masz banika chłopie... Reszte nawet nie komentuje Edit:W tej poprawie nie napisałes ile grasz na craftapple... co do innych wypowiedzi- Mała aktywność na forum,nawet mniejsza od mojej cud
Witam przyszła moja kolej na skomentowanie twojego podania. Wiem, że bez sensu to robię bo już jest oczywisty wyrok, lecz chciałbym mu to opisać. Wcześniej było inaczej. (U Elitosa do góry wszystko widać) A jak to zrobisz? Za mało. Mute jest po wyznaczonej ilości kicków. To jest jedno zdanie. Pokazałeś to, że jesteś miły dla graczy. Oczywiste, że jestem na NIE!
Mam tylko jedno do powiedzenia co jest kluczowe raczej i tym postem pokazałeś jaki jesteś miły bo co to że nie zasługujesz na razie na pomocnika jest to powodem by wzywać społeczność CA od poj****ych? serio gdybyś pograł miesiąc jeszcze udowodnił że się starasz miał byś o wiele większe szanse do dołączenia do ekipy a tak pokazałeś tylko że się nie nadajesz
Wady: 1.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania (podanie jest za krótkie). 2.Wątpię że masz 18 lat ponieważ twoja gramatyka leży i kwiczy. 3.Popracuj trochę nad interpunkcją. 4. - Ludzi nie da się zmienić. Ludzie mogą się sami zmienić ale ty nie możesz ich zmienić. 5. - hymm czegoś tu brakuje 6. - To nie jest sposób na załagodzenie konfliktu między graczami, tylko bardziej próba rozwiązania problemu z agresywnym graczem na czacie. - Nie na temat. 7. - To jest tylko jedno zdanie. 8. - To nie jest umotywowanie podania.