Nick w grze: mvrcintokox Nick oskarżonych: Gallus2 Bekon_112 Serwer: Survival Przybliżona data: 20 lutego 2018 rok Godzina 18:56 - 18:58 Opis wykroczenia: Kill Aura Dowody: 12 sekunda filmiku widać jak Gallus bije z 4-4,5 kratek 17 sekunda znów widać jak Gallus bije z luj wie ilu kratek XD 19 sekunda widać jak bekon bije z luj wie ilu kratek XD 30 sekunda widać jak Bekon w dość dziwny sposób walnął swojego kolege (tak jakby nacelował na niego i po prostu aura walnęła sama XD.) 35 sekunda kolejny dziwny hit od Gallusa 40 sekunda Gallus bije plecami XD 50 sekunda Gallus znów bije swojego kolege ;[ 59 sekunda Gallus i bekon biją z luj wie ilu kratek XD Chyba nie muszę więcej pisać o Gallusie zwróćcie nawet uwagę na to jak zabija graczy dookoła 1:26 Bekon dziwnie bije 1:54 Bekon znów dziwny hit Szczerze mówiąc nie jestem pewien co do bekona ale dużo osób mi mówiło ze on ma Aure :d Prawy górny róg jest ocenzurowany dlatego że byłem na innym TeamSpeaku razem z Administratorem i było widać nazwę innego Serwera
XDDD, byłem z bekonem, i biliśmy cie nawzajem, co tam masz mordko? Czysty mc? :* Ps. Na 130 pingu nie powinneś nas oskarżać. Jeszcze miałem speeda z beacona
Aha, i 59 sekunda to bije Bekon, więc kij ci w oko, żegnaj, chcesz mi dać bana za twój ból dupy, że masz 130 pingu Zresztą, co się mam tłumaczyć
Nawet nie będę komentował waszego bicia we dwóch. Cheaty Bekona: Wali z kilku kratek ✔ Cheaty Gallusa: Bije plecami ✔ Wyrok: Gallus powinien dostać kolejnego (permanentnego) bana, złamał regulamin serwera dwa razy i teraz raczej złamał trzeci raz. Z Bekonem to nie wiem na ile, ale też ban. 2.37 oranie level mistrz polecam XDDDD
Ten mod nie pokazuje w 100% dokładnego pingu to po 1 po 2. 59 sekunda napisałem idiotko że pierw walnąłeś ty potem walnął bekon XD po 2 co ma speed do tego z ilu kratek bijesz XD Za długo gram w tą grę i umiem odróżnić opóźnione hity spowodowane wysokim pingiem i hity aury XD Dziecko proszę cie nie próbuj się teraz tłumaczyć tym że mam wysoki fov bo wiem jak wyglądają normalne hity na tym Fovu XD
Walnięty z gdzieś 2,5 kratki i sknockowany na 3 kratkę nwm jak to napisać, ale łapcie ss https://zapodaj.net/237045b70d6d2.jpg.html
Chciałbym jeszcze dodać że przed tą walką biłem się z 2 innymi osobami którzy ogarniają PvP i jakoś oni mnie nie bili z tylu kratek i bokiem chociaż niby mam 130 pingu XDDD
Pisać sobie możesz. Zaglądałem czasami na arene i nie było to takie przed, przed twoim zdaniem to hmm, ile? 5 miesięcy, coś w tym stylu?
Poczekaj 30 minut zaraz wstawie ten filmik z Remessisem Gallus bez aury Gallus z Aura XD Walka z Remessisem
Panowie nie nabijajcie bezsensownie postów. Idźcie sobie gdzieś indziej "pogawędzic" na ten temat. Poczekajmy w spokoju na werdykt kogos z E&A.
Na filmie ewidentnie widać aure, wedlug mnie gracz ten powinien dostać bana na ip ponieważ na każdym multi na którym grał i dostawał bana powód byl zawsze taki sam:,, czity pvp''. Ten gracz powoduje zniechęcenie do craftapple pl tak jak było w moim przypadku.
...bo jesteś w tej samej klasie co ja i masz ból dupy, ze nwm. A co do ,,banow na mulciakach za aure, to powiedz mi nicki Za cheaty pvp nigdy nie dostalem, tylko za ss z wurstem, a to nie cheaty pvp tylko cheatyz wiec kij ci w oko. Testuj sb ta twoja maszynke do kopiowania itow, ktora nie bd dzialala pajacu. A co do zniechecania, pisalem, na czacie, ze myslalem czy nie odejsc, a ludzi pisali, zebtm nie odchodzil, wiec co klamiasz, idz pocwicz orto. #PisaneNaSzybko
@GallusXD pisz do tych osób prywatnie, a nie zaśmiecasz forum, a nawet tu się nie ma co bronić werdykt należy do Administracji i oni wybiorą czy będziesz miał kare czy nie. EDIT1: @GallusXD przynajmniej edytuj post i oznaczaj tych gracz.