MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] R_A_P_E_R

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika R_A_P_3_R, 2 Marzec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Podanie R_A_P_E_R

Imię:
    Patryk

Dokładny nick w grze:
    R_A_P_E_R

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W dni szkolne przebywam w grze w godzinach wieczornych i poświęcam wtedy na klocki ok. 2/3 godzinki. W weekend przebywam na serwerze parę godzinek dłużej. Aktualnie cały czas przesiaduję na Survivalu, ale powolutku zaczynam się interesować OpenCreative'm.

Data urodzenia:
    28 kwietnia 2000r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Coś w połowie 2012r. i była to bodajże wersja 1.4.5

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Sierpień/wrzesień 2015r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nie, nie byłem.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Nie, ale jak już będzie możliwość doładowywania skarbonki poprzez PSC to będę brał się za zakup tej rangi.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Ogólnie jestem osobą, która szybko się przyzwyczaja do danego miejsca i nie szuka w nich jakiś wad czy nieprawidłowości. Gram obecnie najwięcej na Survivalu, więc mogę w pełni się zwrócić tylko do tego trybu. Wraz z wejściem Nowej Edycji na tym trybie, według mnie jest troszkę niedoskonałości, ale nie zwracam na to uwagi. Poziom trudności jest dobrany odpowiednio co do Survivalu (konkretnie chodzi mi o zmianę sklepu z "wypasionego" do "ubogiego"). Ale przejdźmy w końcu do pytania co bym chciał zmienić na Craftapple. Zatem jak każdy wie, największy problem leży i będzie leżał w Graczach a konkretnie w ich zachowaniach. Każdy jest jaki jest, ale zawsze można naprowadzić Gracza tak, aby przynajmniej zachowywał się neutralnie do innego Gracza. Jeśli chodzi o inną konkretną rzecz to bym zwiększył aktywność Pomocników na survivalu, gdyż w ostatnim czasie jest odczuwalny lekki ich brak.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia Pomocnika:
    /kick [Nick] <powód> - Wykopuje danego Gracza z serwera.
    /tempmute [Nick] <czas> <powód> - Wycisza danego Gracza na dany czas.
    /unmute [Nick] - Zdejmuje kare (wyciszenia) z danego Gracza.

Obowiązki Pomocnika:
    ● Pomagać Moderatorom przede wszystkim w ogarnięciu czatu i wykonywać zlecone przez nich zadania.
    ● Zgłaszać wszelkie problemy, błędy lub bugi Administracji Wyższej.
    ● Pomagać Graczom w codziennych problemach oraz wyjaśniać im działanie poszczególnych komend.
    ● Uczestniczyć w życiu Serwera lub dyskusjach na Forum.
    ● Być dyspozycyjnym.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Gdyby ktoś kilka lat temu by mi napisał, iż kiedyś będę się starał o Pomocnika to za pewnie w tamtym momencie bym go wyśmiał. Lecz z biegiem czasu zmienia się nie tylko człowiek, ale także jego los. Ale dlaczego ja? Pozwólcie, iż Wam to powiem.

Wspominałem już o tym w moich poprzednich Podaniach, ale wspomnę jeszcze raz. Po ponad dwóch latach grania na Serwerowni Craftapple, tak bardzo mi się już nudziło oraz brakowało mi pomysłu co by jeszcze porobić ciekawego na tym serwerze, zacząłem "rozkminę" i wpadłem na pomysł by pójść na inne tryby. Niestety za nic nie chciały mi wejść, gdyż byłem zawsze mocno zżyty z trybem Survival i nie wypaliło. W końcu zainteresowałem się czatem. Na początku wymieniałem tylko dialogi z innymi Graczami, ale z biegiem czasu wszystko się zmieniło. Co jakiś czas zauważałem nowych Graczy, którzy zadawali jakieś pytanie odnośnie danej komendy, lecz z ledwością dostawali na nią odpowiedź lub praktycznie w ogóle, gdyż nie było kogoś z Ekipy, zwykłym Graczom nie chciało się pomóc lub nikt nie znał odpowiedzi na zadane pytanie. W takiej chwili przeważnie taki Gracz zaczynał spamić tym pytaniem, aby ktoś w końcu zwrócił na niego uwagę. Postanowiłem w tamtej chwili zareagować i dzięki tamtej chwili wszystko się zmieniło.
    Z dnia na dzień zauważywszy takich Graczy, zawsze starałem się im pomóc i ta chęć została do chwili obecnej.
    Ale no przecież nie trzeba mieć rangi "POMOCNIK", aby móc pomagać innym Graczom. Racja, ale jak wiadomo, zdarzają się sytuacje, gdy Gracze zaczynają się kłócić i wyzywać. Z własnego przykładu wiem, iż zwykły Gracz próbujący takie osoby uspokoić i w jakiś sposób stłumić to kłótnia odbija się również w jego stronę. I jedyne co można zrobić w takiej chwili to dalej próbując ich uspokoić lub po raz kolejny szukać/wołać kogoś z E&A. Dlatego, dzięki uprawnieniom jakie posiada Pomocnik, można szybko zareagować i skutecznie zadziałać. Więc chciałbym zostać Pomocnikiem, aby pomagać Graczom, którzy potrzebują danej pomocy oraz pomóc utrzymać czat w jak najlepszym porządku.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Aby zacząć jakkolwiek działać w kierunku załagodzenia konfliktu pomiędzy Graczami to trzeba poznać jego przyczynę przez co doszło do tego konfliktu. Po wysłuchaniu obydwu stron i dowiedziawszy się jaki leży pomiędzy Graczami problem, dążyłbym aby obydwie strony skończyły przynajmniej w neutralnym stosunku wobec siebie lub po prostu kazałbym im się przenieś na /msg. Lecz, gdyby sytuacja nie uległa zmianie i było by tylko gorzej a przy tym Gracze naruszaliby Regulamin to ostatecznie użyłbym komend przypisanych Pomocnikowi.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Uważam, że współpraca z ludźmi to moja najlepsza strona.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Patryk i niebawem kończę 18 lat. Obecnie uczęszczam do II klasy technikum budowlanego i zamierzam w przyszłości dalej dążyć w tym kierunku. W obecnej chwili przygotowuję się już powolutku do egzaminu na prawo jazdy a w dane dni w tygodniu chodzę do robótki. Mam bardzo zróżnicowane zainteresowania a do największych z nich mogę zaliczyć: muzykę, sport, motoryzację oraz oczywiście budownictwo. Jeśli natomiast chodzi o mój charakter to na codzienności jestem osobą bardzo wyrozumiałą, miłą, przyjazną oraz sympatyczną. Uwielbiam bardzo poznawać nowe mordki z którymi można nawiązać jakiś sympatyczny kontakt. Na ogół potrafię zrozumieć każdego tak samo jak jego problem. Od zawsze mocno angażuję się w jakiekolwiek powierzone mi zadanie i próbuję je wykonać jak najlepiej. Jeśli chodzi o emocje u mnie to bardzo trudno mnie zdenerwować, gdyż jestem bardzo spokojny a zarazem mało nerwową osobą. Jak to ująć, relaks to moje drugie imię. Natomiast w wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi lub pogrywam sobie w różne gierki, tu m.in. w klocki.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Minecraft jako gra jest bardzo prosta i pozwala działać naszej kreatywności. Gra jest niesamowicie atrakcyjna, gdyż przedstawia realny świat tylko ze jest on przedstawiony w sześcianach. Osobiście w Minecrafcie podoba mi się to, iż mogę oddać się swojej kreatywności i zbudować to co podpowiada mój umysł. Kolejną rzeczą jest to, iż mogę spędzić w niej czas z innymi Graczami przy tym świetnie się razem bawiąc. Ostatnią rzeczą, dzięki której ta gra przytrzymuje mnie przy sobie jest to, iż nie stoi ona w miejscu a ciągle się rozwija/zmienia. Czyli wraz z kolejnymi wersjami Minecraft coraz bardziej się rozrasta poprzez dodanie nowych rzeczy a za tym idzie urozmaicenie mojej rozgrywki.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem dostępny na serwerze, forum oraz na ts3 każdego dnia. Skontaktowanie się ze mną jest w miarę proste i można poprzez: Grę/Forum/Ts3/Skype/E-mail/Facebook (priv).

Umotywowanie podania:
    Chciałbym dołączyć do Ekipy Craftapple, gdyż mocno przemyślałem pewne rzeczy i jestem w stanie poświęcić dobrą zabawę/frajdę z grania na coś bardziej odpowiedzialnego, jak rola Pomocnika. Pogodziłem się z tym już dawno i nawet wchodząc na serwer praktycznie nic nie robię oprócz siedzeniu na czacie. To nie jest spowodowane tym, iż chcę na siłę zgarnąć rangę 'POMOCNIK" i że będę robił wszystko by ją w końcu dorwać. Nie nie...
    Po prostu przegrałem swoje i zaraziłem się pomocą do innych. Każdy kto pomógł kiedyś wie jaka jest to satysfakcja. Od bardzo dawna przyglądałem się z boku jak pracuje taki Pomocnik i uważam, iż po takim długim okresie, w końcu dorosłem do zostania nim Sam. Od chwili, gdy postanowiłem pomagać do chwili obecnej zawsze stawiałem na pierwszym miejscu pomoc komuś, później dopiero inne przyjemności. Dzięki pewnej osobie w końcu zawitałem na ts3. Jestem na nim obecny podczas gry, więc jeśli jakiś Gracz miałby problem to myślę, iż na ts3 również mógłbym pomóc. Nie zapomnijmy oczywiście o Forum, gdyż i tam kiedy mogę to pomogę. Podsumowując to wszystko króciutko:
    Chciałbym swoją obecnością oraz wiedzą wesprzeć serwerownię Craftapple w jakimś stopniu w utrzymaniu ładu oraz porządku na nim. Oczywiście cały czas jestem świadomy z tego jaka płynie odpowiedzialność w roli takiego Pomocnika. Trzeba włożyć znacznego wysiłku w pomaganiu i ogarnięciu czatu przez niemiłych i toksycznych Graczy, ale to nie wszystko. Każdy uważa za pewnie, iż Pomocnik jest tylko od pomocy. Ale czy Pomocnik też nie jest w jakimś stopniu wzorcem do naśladowania dla zwykłego Gracza?

Mogę obiecać tylko, że gdybym dostał szansę to na pewno bym jej nigdy nie zmarnował i jeśli są jakieś wątpliwości to prosiłbym przynajmniej o przyjęcie na okres próbny.

Z pełnym poważaniem,
    R_A_P_E_R

• Lubię To x 11
    • Zwycięzca x 4
    • Zgadzam Się x 2
    • Przyjazny x 2
    • Pomocny x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Aby nie nabijać postów a czuję taką potrzebę, aby podziękować to postanowiłem w tym poście z góry podziękować wszystkim, którzy to oddali pozytywny jak i zarazem negatywny komentarz w sprawie tego Podania. Jeszcze raz dziękuję :).

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  3. ToNieJestRoyalSteve

Docenione treści:
    96
    R_A_P_E_R - ocena

PLUSY
    - Fajny
    - Chce być taki jak on
    - Sygnatura
    - Staż
    - Pomoc niesiona graczom
    - Nie jest rozwydrzonym bachorem

MINUSY
    - Głos (jk) xdd

Jestem na tak!

4. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Ta kursywa boli moje oczy.

Nie widzę żadnych przeciwwskazań, by dać Ci szansę w roli Pomocnika. Podanie bardzo ładne (oprócz tej kursywy), punkty są rozwinięte i widać, że poświęciłeś na nie jakiś czas. Masz duże doświadczenie w grze na Serwerze, sporo udzielasz się na Forum, widzę też jak pomagasz. Moje zdanie nie zmieniło się od ostatniego Twojego podania - jestem jak najbardziej na TAK.

• Przyjazny Przyjazny x 5
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  5. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Nie ma czegoś takiego na CraftApple jak pomocnik na okres próbny.

Zatem, osoba, która nie wydaje się być Diarectem jest często aktywna na czacie, coś tam pomaga, mało wyzywa (to jest minus), trochę już gra i umie komendy do koni.

Przecież często gram na survi lol

Sygnaturka nawet kozak tylko dlaczego zamiast wariatkowo napisałeś Craftapple?

Generalnie to nie mam do czego się przyczepić, więc tym razem dostaniesz tak, nie zmarnuj tego.

• Zabawne Zabawne x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  6. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Jeżeli Nowez jest na TAK to szansa że zostaniesz Pomocnikiem wzrasta do ok 70% , Nie wiem tylko czy sytuacja z twoimi mulciakami czy tam twojego brata została wyjaśniona. Myślę że byłbyś dobrym kandydatem na pomocnika , na survivalu faktycznie 1 pomocnik to za mało i myślę że jedno osoba do pomocy to naprawdę dużo. ( fala ,, hejtu '' wreszcie nie leciała by tylko na mnie :D)
    Pozdrawiam.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 7
    • Przyjazny Przyjazny x 3
    • Lista
  7. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Nie ma się co rozpisywać, jesteś ideałem jakich mało, widać że się starasz i zależy ci na tej roli i widziałem nie raz że umiesz ogarnąć graczy i ich uspokoić (podobnie jak Ladavi tylko bez oplucia :p) Oczywiście że na tak.

• Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Rei_San

Rei_San ray

Docenione treści:
    107
    No cóż jest tu do powiedzenia... zdecydowanie jestem na TAK. Widuje na serwerze jak pomagasz graczom oraz dajesz rade ich ogarnąć. Zależy ci i myślę że nadajesz się na rangę Pomocnika. :)

9. CookieMonsterPL

CookieMonsterPL Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Ja jestem na tak ładne podanie według mnie zasługujesz na pomocnika :D

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  10. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    To ty miej pomo, ja odchodze. Elo

• Burak Burak x 4
    • Lubię To Lubię To x 3
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  11. KaC

KaC Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Polecam szanownego gracza 200IQ jestem na tak jak wszystkie moje dzieci

• Zabawne Zabawne x 5
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  12. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    Nie widywałem cię często (trochę) ale ja wtedy kiedy cię widywałem widać było że jesteś godzien mojego zaufania
    Tak

PS napisał bym plusy i minusy ale piszę na telefonie

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  13. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Co tu dużo mowic, mysle ze ten obrazek ponizej wyjasnia wszystko.

28236473_937850623056625_1872754739_n.jpg

• Przyjazny Przyjazny x 7
    • Zabawne Zabawne x 5
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
  14. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Nie spodziewałem się, że napiszesz podanie :D. Wchodzę na forum ,a tu ooo Patryczek.
    No więc :
    - fajnie się gada na Skype
    - osoba, która wie co chce i nie nudzi
    - długo gra
    - aktywność (uczyć się, a nie na forum siedzisz!)
    - Iron się go boi ++++
    - szanowany człek
    - zna komendy
    - nie ma siebie za nie wiadomo co
    - podanie spoczko, fajnie się czyta
    - pomaga
    - dobry w bed-wars
    No na TAK A CO!

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  15. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    Jak najbardziej jestem za , jedna z milszych i pomocnych osób na serwerze :D

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  16. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Zanim przejdę, do jakich kol wiek wniosków to mam zapytanie mianowicie, kilka miesięcy temu na forum się „pożegnałeś z nami” jesteś pewny, że to nie nastąpi ponownie ? A teraz odnosząc się do podania, porównując podania i efektywność osób, które znajdują się obecnie w ekipie, wywyższasz się i to sporo, jeśli masz zamiar zostać z nami na stałe, przydałaby się taka pomocna dłoń, jak najbardziej popieram kandydaturę.

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  17. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Raperku...

+ Pomagasz
    + Długo grasz na CA
    + Jesteś star... znaczy masz odpowiedni wiek
    + Lubisz mnie
    + [...]
    GDZIE TEN SNAP?!

Jestem na 90% tak i 10% nie, bo nie wyslales mi jakiegoś cute snapa.

Powodzenia ;)

18. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Podanie przyjemnie się czytało. Widać, że poświęciłeś sporo czasu na rozwinięcie poszczególnych punktów. Na serwerze jesteś częściej niż w piątek ( duży plus ), udzielasz się na Forum oraz widzę Twoją pomoc w grze.

Jak najbardziej na Tak.

• Optymista Optymista x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  19. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Raper, czekałem na twoje podanie od naszej pierwszej rozmowy na Serwerowym Ts. Widać to od bardzo długiego czasu, że Ci zależy na dołączeniu do Ekipy i się starasz o to by dołączyć. Można Cię bardzo często zauważyć w Grze, TeamSpeak i forum. Pomagasz bardzo często graczom jak widzisz, że potrzebują pomocy. Dla mnie jesteś osobą, którą ludzie którzy chcą iść na "Pomocnika" powinni brać z Ciebie przykład. Mam nadzieję, że tym razem zostaniesz przyjęty do Ekipy CraftApple i zostaniesz Pomocnikiem.
    -Pozdrawiam Skyraf.

• Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  20. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Co tu dużo mówić. Nie wiem czy bym znalazł jakis minus,więc jestem TAK.
    Dlaczego? Widzę jak pomagasz,często się udzielasz na forum i przyjemnie się czyta twoje podanie

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę