1.Nick w grze: Ignaz 2.Data otrzymania bana:Tak z tydzień temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania banaowód jest następujący to wszystko przez mojego młodszego brata który wgrał sobie różne pliki do minecraft na swoim komputerze.Któregoś dnia zagrał sobie na moim sprzęcie i po jakimś czasie dostał bana na swoim komputerze i nawet ja też dotałem za jego wybryki. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB?.Bym prośił o UB bardzo tęsknie za servem i za miłom atmosferą mój brat zrozumiał że źle zrobił mam nadzieje że rozpatrzycie moją prośbe. Pozdrawiam Ekipe:Ignaz
Ignaz, Skąd mamy wiedzieć, że ty w ogóle masz brata? Możliwe, że kłamiesz. Nie udowodnisz nam, że to był Twój brat. Nie odpowiadamy za włamania etc., więc ban był jak najbardziej słuszny. To już zależy od osoby, od której dostałeś bana, czy dostaniesz UB. Tak czy siak, powodzenia.
To jest całkiem zabawne, bo wczoraj Twój brat pisał na serwerze, że to Ty instalowałeś mu cheaty. Oh ironio. Oczywiście, że jestem na nie.
To prawda nieudowodnie że mam brata.Może pisał na chat że ja mu wgrałem ale on nie zdaje z sprawy powagi on ma dopiero 5 lat to jeszcze dziecko
Zgadzam się, każdy powinien dostać drugą szansę. Ale skoro dostałeś BANA z powodem Cheaty PvP/ Recydywa/ Multikonto to znaczy, że RAZ już dostałeś drugą szansę, a mimo tego ponownie zdecydowałeś się zachować jak ostatni bałwan i psuć zabawę innym grając na cheat'ach. Dla osób takich jak Ty zdecydowanie nie ma miejsca w Społeczności CraftApple. Na chwilę obecną pozostaje Ci jedynie kupić UB ze sklepu CraftApple, albo poczekanie do Nowej Edycji i wtedy złożyć ponowną prośbę o UB. Prośba odrzucona.