No więc...gdy bywam na survivalu widzę, że Pomagasz graczom, starasz się i jak dajesz rade każdego ogarnąć... Zdecydowanie jestem na TAK. Życzę ci powodzenia!
Nikt mnie nie przekupi A szczególnie jakimiś kremówkami XD Nie mam kontaktu z R_A_P_E_R'em po prostu widuje go na chatcie i widzę jak pomaga i tak dalej.
"... na coś bardziej odpowiedzialnego, jak rola Pomocnika." "Od bardzo dawna przyglądałem się z boku jak pracuje taki Pomocnik..." Lubię ludzi z poczuciem humoru. Jestem na tak.
Jesteś aktywny w grze, pomagasz, upominasz Graczy. Jesteś bardzo grzeczny i kulturalny . Chciałabym, aby był taki Pomocnik jak ty na serwerze. Pozdrowionka, monie.
Mulciak Gallusa mówi... T-Tak, ale bądź grzeczny ~Niech czuuX będzie z debilami. (To nie ma na celu nikogo z was obrazić, no chyba, że RoyalSteve, jeżeli chce)
(Nie na temat już widzę jak się głupki sypią) Kusi mnie żeby zapytać... to ma być przeróbka ~Niech pan będzie z wami ?
maksiu07 tak raczej to ty masz rację. Filmowy zwrot "Niech moc będzie z wami" wygląda na szyderczą przeróbkę. A tak w ogóle, dla fanów gwiezdnych wojen polecam: Spoiler
Opinie w gronie E&A na temat Twojej kandydatury były naprawdę różne. Tak naprawdę to przekonałeś mnie do siebie już w lutym podczas naszej rozmowy na TS. Cała ta sytuacja wiele mi powiedziała o Twojej dojrzałości emocjonalnej. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo, dlatego nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Ci wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości. Witaj w Ekipie! Kandydatura zaakceptowana.