Juz tera na opencreative zostal otworzony potezny ogromny aquapark shallisa2.0! Zeby sie do niego dostac jedyne co musicie zrobic to wpisac /p visit maxser co oferujemy ??? ogromny basen,pieknyparking,drugibasen sportowy,3 epickie zjezdzalnie oraz bar z roznarakim jedzeniem !! zapraszam.
Z zewnatrzy budowalem okolo 3 godzin we wnatrz z 6 razy tyle dodatkowo caly aqua park ty tepa amebo jest odwzorowany w 80% tak samo jak wroclawski aqua park i to na jego podstawie ten robilem
Reprezentujesz wysoki poziom, widze - ktos Cie KRYTYKUJE, podkreslam KRYTYKUJE, a nie hejtuje, Ty zas go wyzywasz. Nawet nie bede na Ciebie czasu marnowac, bo juz po samej skladni zdac widac, iz inteligencja nie grzeszych. Have a nice day.
Bezpodstawna krytyka? Wstawilam screenshot caloksztaltu, co oznacza ze wypowiedz dotyczy wlasnie niego. A nawet jesli bylaby to bezpodstawna krytyka fakt, iz rzuciles sie do mnie, bo wyrazilam negatywna opinie na temat Twojej pracy rowniez jest rownoznaczny z tym, iz inteligencja nie grzeszysz. Pomijajac juz to, iz widac to nawet po Twojej ortografii, interpunkcji, skladni zdan, doborze slownictwa, stylu wypowiedzi etc.
A widzisz ruszylbys glowal i sie skapl ze nie mam polskiej klawiatury bo nie mieszkam w polsce i po drugie aquapark ma wygladac tak jak wyglada ja za to z checia jak bede na open creative obejrze twoja budowle zgaduje duzy pusty kloc
Trzeba byc na prawde uposledzonym, by nie potrafic odroznic plci zenskiej od meskiej, gdzis jeszcze ma sie pod nos podstawiona wypowiedz danego osobnika z conajmniej jednym czasownikiem w rodzaju adekwatnym do jego plci.. Nigdzie nie wspominalam o braku znakow polskich (swoja droga, ciut dziwne jest to, iz ja na ich brak, zgodnie z prawda napisalam, iz nie mieszkam w Polsce i nie mam polskiej klawiatury, a po chwili wyznajesz cos takiego Ty). Bledy ortograficzne to rowniez literowki, zle postawione spacje, zle uzyte zamienniki polskich znakow (zamiast „o” jako „u zamkniete” po prostu „u” etc.), niepoprawnie odmienione wyrazy etc. A czy ktos Ci narzuca, jak Twoja budowla ma wygladac? Nie. Taka Ci odpowiada? Swietnie. Dobrze, ze wykonujesz prace w zgodzie z swoimi upodobaniami, ale uszanuj to, ze tyle ile ludzi na swiecie tyle bedzie gustow, opinii, zdan etc. Specjalnie dla Ciebie poswiece kilka godzin na budowe czegokolwiek na OpenCreative i uwierz mi, nie bedzie to nawet porownywalne z Twoim Aquapark’iem.
A to wiele wyjasnia bo glownie 80% osob ktore maja do mnie problem na tym uposledzonym forum to kobiety a moze raczej dziewczynki bo srednia wieku tutaj to 10 lat