1.Nick z gry: Crytal 2.Data otrzymania bana: 20-03-2018 23:32 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reg3.2/Recydywa 4. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Zacznę od okoliczności kłótni z Graczem Fenghuang. Zaczęło się nasza kłótnia od 2/3 miesięcy. Kłótnia była dość złożona, toteż nie mam zamiaru w tym momencie o niej wspominać. Zresztą, zapewne większość z Was wie, o co chodziło, więc jedynie Administracji mogę napisać na Pv o co dokładnie chodziło. Po prostu była bardzo niekorzystna dla mnie sytuacja, nie przyjemna również. Stałam się zwykłym "przedmiotem" do manipulacji. Zważywszy na to, że szybko załapałam z nim "dobrą" dla niego relację, dla mnie niby też, lecz klucz to słowo "niby" dlatego, ponieważ niestety szybko zaufałam nieodpowiedniej osobie i przejechałam się zarazem na ufności starszym osobom. Dodatkowo groził on mojej mamie na Facebook'u. To było na prawdę nieadekwatne do jego wieku i tego jak powinien się zachować na swój wiek. Było to po prostu niestosowne. Nie ukrywam, wina zawsze leży po dwóch stronach, więc również zawiniłam i się do tego przyznaję - nazywając go pedofilem nie do końca wiedząc co to znaczy. Mogłam użyć innego słowa, np. A ty nie powinieneś się tak zachowywać co do Twojego wieku. Wiem, że to było bardzo głupie, przepraszam. Więcej tak nie zrobię. Po prostu dość miałam jakichkolwiek gróźb skierowanych od niego w moją stronę, upokarzań mnie oraz wyzwisk mnie i mojej mamy. Wiem, że zachowałam się jak rozwydrzona gówniara, co nie powinno się zdarzyć. Coraz bardziej ostatnio panuję nad emocjami, więc nie powtórzy się żadna jak np. ów sytuacja. Bardzo przepraszam three , że naciskałam na Ciebie momentami. Uważam, że to było strasznie nie rozsądne co zrobiłam. Przepraszam. Mam nadzieję jednak, że jeśli przybliżyłam Wam sprawę z Graczem Fenghuang to przychylniej spojrzycie na tę sprawę i jednak dostanę szansę. Pozdrawiam, Crytal.
Myślę , że jeszcze za mało czasu mineło , dostajesz ciągłe bany za nieprzestrzeganie regulaminu , wiem że często zapominasz o netykiecie itp , ale nie mam co do ciebie pewności że jeżeli dostaniesz UB to twoje zachowanie ulegnie zmianie. Pozdrawiam.
Wyrządziłaś za dużo krzywd, aby dostać UB. Dostałaś już szansę - zmarnowałaś ją. Po kiego grzyba Ci UB? Znajdź sobie pasję - rysuj, twórz muzykę, [...] Przeciw UB.
Twoich zmian na lepsze, zapewniania, iz panujesz juz nad swoim zachowaniem, wyludzania wrecz kolejnych szans bylo juz zdecydowanie za duzo. Dla mnie na CraftApple juz nie istniejesz i istniec nie bedziesz. Wyrzadzilas tyle krzywd, zmarnowalas tyle szans, pokazalas wszystkie strony swojego charakteru, wypierajac sie potem obecnosci poszczegolnych cech... Pogodz sie z tym, ze zniszczylas swoj wizerunek na CA pod kazdym mozliwym wzgledem i chocbys niewiadomo jak bardzo chciala nie naprawisz go nawet polowicznie. Przeciw UB.
to było nie słusznie bo Feng gwalcil mnie w lozku w nocy kabanosami i plalkalem i og to prawda bo kazal jej wyslac swoje zdj... dalej się domyślcie ;_;
Witam. Tak jak Ci już nie raz pisałem, jest jeszcze za wcześnie żeby myśleć o UB. Wielokrotnie łamałaś regulamin, już milion razy słyszeliśmy że, się zmieniłaś na lepsze, że już panujesz nad sobą, że już się to nie powtórzy itd itp a nadal jest to samo albo przez "chwile" jest lepiej ale i tak wracasz do tego zachowania co wcześniej.Najlepsze że sama kogoś pouczasz regulaminem sama nie stosując do niego Przypomnij się na następnej edycji to pomyślimy co da się zrobić. Prośba odrzucona. Pozdrawiam.