Witam. Dnia 01.04.2018 rezygnuję z rangi Pomocnik na waszym serwerze, jest to spowodowane konfliktem z wieloma członkami ekipy i braku szacunku ich do mojej osoby. Myślę , że najlepszym sposobem na to aby konflikt nie wzrastał , jest to że odejdę z ekipy. Bardzo mi smutno , lecz w mojej opinii to najlepsza decyzja. Bedę dalej wchodził na serwer , lecz będę unikał kontaktów z osobami z którymi jestem aktualnie w kłótni. Zaraz wymienię wszystkie osoby którym coś zawdzięczam , Skyraf bądź ,,godny'' w zastępowaniu mnie. Jeszcze raz , wielkie DZIĘKUJE dla was wszystkich , którzy wspieraliście mnie w moich chwilach szczytu i w tych smutniejszych chwilach. Osoby : Ekipa : XinfiniterX - Spoko człowiek , nie krzyczał , nie bił , budował mi portale... ThreeEyedMaster - Też miła osoba , ostatnim czasem coś nam nie wychodzi rozmowa , myślę że kiedyś to wyjaśnimy na spokojnie. nowez - Jak byłaś pomocnikiem byłaś better , teraz też jesteś spoko , lecz coś mnie tknie do nielubienia ciebie , nie wiem co , lecz też kiedyś muszę z tobą pogadać , i przeprosić cię za rzeczy które zrobiłem w stosunku do ciebie. lukiasfalt - Dawno z tobą nie pisałem , miła osoba która ma fajny głosik , pomocny i lubiący beton Modzik ! OldNightmare - Ciebie też lubię wyzywać XD , ale tak bardziej dla żartów , spoko człowiek i więcej banów #BijRekordy Jazminola - Jej to szczególnie .... , Znaczy było , mineło , Myślę że będziesz częsciej wbijać i że jakoś sie na nowo ,, poznamy '' SnowSGirlFun - Miła osoba , czasami lubimy się powyzywać , ale to też bardziej for ,, Fun '' , wbijaj częściej na TS'a , lubię twój głos wickedskinner - Bardzo przyjazny człowiek , też troche taki ,, niedoceniany '' a naprawdę dużo wnosi , pomagaj tam na CV R_A_P_E_R - Masz bardzo dziwny głos , aczkolwiek jesteś pomocny i miły. Miłego pomocnikowania i szybkiego awansu ! Skyraf - Synu , Zastąp mnie ! Pozdrawiam w szczególnośći : Osoby nie lubiące mnie ( nie bedę wypisywał , za dużo roboty ) DJCreeper i CreeperPL kapiwengiel Jihad Kruku lucklucky10 Ladavi Carlag ThunderBuddys Reszte zapraszam do pisania kom - to napisze coś o was... Jeszcz raz , Wielkie Dzięki za wspólną gre. Pozdrawiam , i do zobaczenia ,, kiedyś tam '' PS : Chyba ktoś tu sie dał nabrać? Wesołego PRIMA APRILIS !
@GepardsPL . O nie! Tylko nie Ty! Pomimo swojego wieku byłeś bardzo ogarnięty. Potrafiłeś odnaleźć się w każdej sytuacji. Dla wielu byłeś przykładem poukładanej osoby. Ekipa tylko zyskała na Twoim członkostwie. Po Twoim odejściu nic już nie będzie takie jak wcześniej. Myślę, że mogę w imieniu wszystkich napisać, że będzie nam Ciebie strasznie brakowało. PS. Chyba, ktoś tutaj dał się nabrać. Prima Aprilis. Czekam z wytęsknieniem na Support. [']
No będę pamiętać jak razem niszczyliśmy działke Kalaka [ï] Żegnaj dawny druchu (teraz piszesz ze nie znasz mojego nicku)
Pozdrawiam w szczególnośći : Osoby nie lubiące mnie ( nie bedę wypisywał , za dużo roboty ) DJCreeper i CreeperPL kapiwengiel Jihad Kruku lucklucky10 Ladavi Carlag ThunderBuddys To do osób których pozdrawiam...