Imię: Piotr Dokładny nick w grze: Axelus_Gaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Kiedyś był taki serwer ale go niema i gram tu Data urodzenia: 8 czerwiec 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 wersja 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: obowiązkiem pomocnika jest pomaganie moderatorowi w pomaganiu na czacie czyli mutowanie za netykietę komendy : /kick (powód) /tempmute (czas) (powód) /unmute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać innym i nie żądam od innych nagrody Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: 3 ostrzeżenia za trzecim mute jak sie nie ogarnie to kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem dobrym kulturalnym graczem ktory nie wazne co sie stanie podchodzi do tego na spokojnie. Byłem kiedyś pomocnikiem na innym serwerze który juz umarł. Jestem takim graczem którego nie obchodzi jaki kto jest. Ogólnie zara mam 13 lat i tak mogę nie zdać ale ,i tak będę pomagać innym. Jestem Youtuberem który nagrywa minecraft i fortnite Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Kreatywne budowanie sam lubię budować i lubię tez PvP ale najbardziej budowanie Określ swoją dyspozycyjność: moja dyspozycyjność jest ogarnięta i jest na poziomie jestem łagodny ale sprawiedliwy. Umotywowanie podania: mam dobre relacje z graczami i myślę ze mogę zostać pomocnikiem
Chodzi o tryb, pytanie na inteligencję olane. Pomagać można i bez rangi jeśli nie oczekujesz "nagrody". Źle, źle, źle. A jakaś argumentacja? Po pierwsze nie ma być 5 zdań, a ponad 5 zdań. Po drugie, nie są rozbudowane, skróty typu "zara" psują wygląd podania i udowadniasz, iż pisałeś na szybko byle by "było". Źle, źle, źle. Zdania w wielkiej litery. I znowu błąd. Hola, hola, wiesz co oznacza słowo "dyspozycyjność"? No powiem Ci, że tutaj powinno być co najmniej 5 zdań, które nie są wymagane. Za mało. Jakoś "nie widać". Podsumowując: Nawaliłeś błędów ile się da, krótkie napisane w ok. 5 - 10 minut oraz znikoma estetyka + zły wzór. Zerowa aktywność na forum, 5 wiadomości od października 2016 roku to bardzo, ale to bardzo mało. Definitywne nie.
Wady: 1.Nie jesteś aktywny na forum. 2.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie i dopracowanie podania. Podanie jest za krótkie. 3.Na znaczną część pytań odpowiadasz: "Tak, Nie". 4.Liczne błędy interpunkcyjne. 5. - Nie na temat. W tym punkcie miałeś napisać, ile czasu poświęcasz na grę oraz na jakim trybie gry grasz najchętniej (Survival, Creative, OC, Skywars). 6. - Nie na temat. Tutaj powinieneś napisać w jaki sposób załagodzisz konflikt pomiędzy graczami a nie w jaki sposób ich ukarzesz. 7. - Nie na temat. Z tej wypowiedzi można wywnioskować, że nie masz zielonego pojęcia, czym jest dyspozycyjność. Jak na razie, jestem na NIE. Pograj kolejny miesiąc na serwerze, pokaż że naprawdę jesteś godny tytułu pomocnika. Powodzenia, następnym razem.
No Creeper powiedział to co trzeba. Jestem za jego wypowiedzią na temat twojego czyli łatwo się domyślić że jestem na NIE