Imię: Marcin Dokładny nick w grze: marek509 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 3-6 godz na Survivalu Data urodzenia: 28.05.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2016r. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na tym serwie 2 lata Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak aktualnie mam bana, ale wraz z pomocnikiem mogę dostać UB Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak na koncie MARIUSZXD Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: /kit premium, jest w nim za mało itemów. Zmieniłbym go na bardziej bogaty Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick Gracz powód /mute Gracz powód czas - Pomagać modą w ogarnianiu chaty - Zgłaszać bugi do Administracji - Zgłaszać Skargi - Wbijać na forum - Być pomocny Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Myślę, że idealnie nadaje się na tą rangę. Jestem pomocny i lubiany. Zawsze można u mnie prosić o pomoc i zawsze ją dam Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy zobaczę że dwoje graczy się sprzecza. Spróbuję złagodzić konflikt i przenieść rozmowe na /msg. Jeśli to nie pomoże użyje odpowiednich komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam, dużo osób mi to mówi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nie będę tutaj pisał jak większość swojego imienia, bo kazdy je zna. Moja ksywą jest Łysy. Często wypadam z kolegami na miasto cos odpalić. W wolnej chwili gram w minecraft, i w piłkę nożną w klubie sława slawno. Mieszkam w małym miasteczku z kilkoma tysiącami mieszkańców. Lubie w zimę wyskoczyc na narty. Pracuje jako Wolontariusz w szpitalu dla starszych. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwosc grania z innymi ludomi to takie miłe, że ktoś z Pomorza może zobaczyć kogoś z Śląska 2 klocki od siebie. Określ swoją dyspozycyjność: Możona mnie znales na : -Skype - Fb - Discord - Gadu-Gadu Umotywowanie podania: Myślę że mogę dostać tego pomocnika, a jak jego dostanę będę jak najlepiej służyć graczom.
To chyba jasne, że posiadając bana na TRZECH swoich kontach nie masz szans na dołączenie do Ekipy CraftApple. Kandydatura odrzucona permanentnie.