Nick z gry: __GaNgStAr__ Data otrzymania bana: 7 Kwietnia 2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:za Reklame Dlaczego miałbyś dostać UB ?: bo zrozumiałem ze nie wolno pisać żadnych nazw innych serwerów.Bardzo tego żałuje.a na tym serwerze fajnie sie gra bo jest bardzo miła Administracja ViceAdminy pomocnicy mody i jeszcze gracze.Wiem ze zaraz każdy będzie pisał ze za wcześnie pisze o UB ale ten serwer jest po prostu zejefajny i chciał bym se na nim pograć.
Myślę, że przez te dwa lata przemyślałeś swoje zachowanie i wiesz już jak należy postępować, a jak nie. Jestem na TAK!
Grając na CraftApple przez cały ten czas odkąd dostałeś bana udowodniłeś niejednokrotnie, iż w gruncie rzeczy zależy Ci na dobru Społeczności CraftApple. Wnioskuję, że nauki przekazane Ci przez Ojca nie poszły w las. Prośba zaakceptowana. PS. @WORMISTRZ : Admini nie donoszą na swoich byłych kolegów. Gdyby było tak jak mówisz to bym musiał powiedzieć, że indiańskim imieniem jednego z nich było Wódz-Krótki-Ptak, a drugi kłamał z wiekiem o 4-5 lat. Bo o tym, że ten trzeci trzyma dziewczynki w piwnicy to wszyscy wiedzą prawda?