MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Degradacja supportu

Discussion in 'Ogłoszenia' started by Craftapple.pl, 21 May 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

Witajcie,
    Zdecydowałem o degradacji pozycji supportu w kontakcie, ponieważ trafiają tam takie pierdoły jak "znikła mi krowa" czy "działka mi przeszkadza". Nie wspominając o tonie maili z propozycją osiągnięcia masywnej erekcji :eek:

Oprogramowanie SpamAssassin działa po stronie serwera web craftapple.pl, jest obsługiwane przez panel plesk, ale nie widzę różnicy, prawda jest taka że tylko gmail ma świetne filtry. Adres pomoc@craftapple.pl trafił już chyba do wszystkich możliwych baz danych, od wyłudzaczy kredytów, króla z Afryki który chce mi dać 1mln dolarów, kończąc na wróżkach, które znają moją datę śmierci i samotnej 38 latce z Georgii, która na mnie czeka.
    https://scr.hu/4XdYzq
    https://scr.hu/jdagnA
    https://scr.hu/amYgmN

Najgorsze jest to, że klikając przycisk "Wypisz" w jednym z maili dotyczącym środków dla mężczyzn, tak naprawdę adres został dodany do jakiejś bazy "zasyp ten email spamem".

Adres email pomoc@craftapple.pl zostanie wyłączony z systemu supportu, więc spam nie trafi tam. Będzie on odpowiadał przez jakiś czas, o przeniesieniu (nie poda nowego adresu bo będzie powtórka).

Powyższy adres zostanie zastąpiony innym w stylu kontakt, bok, czy support. (dlaczego nie podam tu pełnego adresu już teraz? bo boty to wychwycą :() Zostaną też uruchomione nowe adresy, "departamenty" czyli kategorie pomocy dostaną adresy platnosci, wspolpracja, ekipa itd.
    Planuję też zaciągnięcie na support do jednego adresu email całej ekipy, będziecie odsiewać spamy, kierować na forum banalne kwestie itd.

Ta że tak powiem "dyrektywa" jest już aktywna w tej chwili, proszę nie kierować głupot na support. Kiedy nie będę zajmował się launcherem czy testowaniem nowego płotka do skakania dla ladaviego, wprowadzę zmiany na supporcie. Dziękuje.

• Lubię To x 1
    • Nie lubię x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Użyteczne x 1
    • Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. Craftapple.pl

Usuwanie działek możemy wykluczyć.

3. GallusXD

GallusXD Kozak

A usuneliście mi działkę? Jak nie to najs :D

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
  4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

"Nie pluskaj w mokrych butach"

Śmierdzi mi tu Nazilordem...

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

W tym momencie się zgadzamy. To jest super pomysł. Zmienić ten adres. Albo w ogóle wywalić. Po co kontakt przez m@il skoro jest formularz kontaktowy, poprzez który przesyłane są zgłoszenia. Niech ten m@il odbija info o tym gdzie należy przesyłać zgłoszenia.

Przemyśl tę kwiestię, bo przecież jak jest nas tam trójka oprócz Ciebie to praktycznie nie ma co tam robić. Bo ogarnięcie wszystkiego tam to chwila moment. Nie licząc tych zgłoszeń, które w związku z konfiguracją Serwera możesz tylko Ty rozwiązać. Pomijam kwestię przeróżnych zgłoszeń mających związek z bezpieczeństwem Serwera, do których jednak powinny mieć dostęp osoby z jak najwęższego grona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 6
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. Craftapple.pl

Three, z ekipą może się zapędziłem, wyselekcjonuję kogoś, ale to oczywiste że nie pomocników.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page