MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Axelus_Gaming

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Johnyboy247, 16 June 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Johnyboy247

Johnyboy247 Użytkownik

Imię: Piotr
    Dokładny nick w grze: Axelus_Gaming
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Wszystkie serwery sa fajne ale najczęściej i najdłużej czyli mniej wiecej 2-3 godziny gram na OpenCreative
    Data urodzenia: 2005-06-08
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty nie pamietam niestety ale pamietam ze to byla wersja 1.6.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2-3 lata temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: bylem karany raz za reklame na serwerze OpenCreative
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam rangi PREMIUM
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak Składałem ale odrzucili
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To jest bardzo trudne pytanie. Na Craftapple bym dodał chętnie nowe tryby takie jak Freebuild czy coś takiego
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    OBOWIĄZKI
    - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    - Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    -
    Zbierać dowody podczas Karania.
    - Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda
    UPRAWNIENIA
    - /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
    - /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute Lol 7d Reklama
    - /unmute [Nick] - zdejmuje kare.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego że jestem bardzo pomocnym i kulturalnym i ogółem lubię każdemu pomagać.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyśle ich na msg. A jak sie nie powiedzie dostaną mute na 5 min
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem posiadam sam byłem kiedyś administratorem.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Piotr. Jestem graczem Minecraft od iluś lat. Interesuje się historią, graniem i przyrodą. Jestem dość kulturalny i nie klnę jak kiedyś. Jestem pomocnym administratorem i szanuje każdego
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W minecraft podoba mi sie najbardziej budowle i pomysły innych graczy a także serwery takie jak CraftApple
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem na każdą rękę więc nie trzeba się martwic o moja dyspozycyjność jestem coraz bardziej aktywny ze względu na wakacje
    Umotywowanie podania: Mam normalne opinie w większości dobre ale czasami miewam złe dni.

Reklama
  2. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Walę prosto z mostu, a co mi tam. Nie kojarzę abyś pomagał, na chacie widzę cię tylko podczas gównoburz i źle się zachowujesz. Na dodatek:

-Aktywność na forum leży.

-Byłeś karany, i jeżeli pamięć mnie nie zawodzi nie tylko banem za reklamę, a także wielokrotnymi kickami za netykietę.

Mhm. Kulturalne gównoburze

A wiesz co to znaczy rozbudowane zdania?

"W większości dobre", mam rozumieć że chodzi tu o opinie przyjaciół?

Odrzucili, tak, pamiętam. Tu pewnie też odrzucą, jak widać niestety 0 poprawy...

NIE.

EDIT: Dertax nie nabijaj sobie postów

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    #2 Wiktorowy, 16 June 2018
    Last edited: 19 June 2018
  3. vYori

vYori hiter kraftaple

• Nabijanie postów
    Tak samo jak wyżej.
    Na NIE

4. Johnyboy247

Johnyboy247 Użytkownik

Wiem ze tak bylo ale juz tak nie jest :)

5. Dertax

Dertax Użytkownik

• Nabijanie postów
    Aha

6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Piszesz podanie już któryś raz, a nadal jest tak samo, nigdy się nie zmienisz. Nie widać jak pomagasz, nie jesteś aktywny na forum w żaden możliwy sposób, a podanie wygląda prawie tak samo. Udowadniasz, iż nie rozumiesz prostych poleceń i rad innych graczy które na pewno by Ci pomogły.
    Zdecydowanie nie.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page