Imię:Julia. Dokładny nick w grze: JulciaXxx Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam w grze tak ok 12 godzin a najchętniej na Mc.CraftApple.pl. Data urodzenia:09.22.2005. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:07.01.2007 wersja 1.12.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2018-06.23 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie byłam karana. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałam bym zmienić w craftapple że by był taki sklep serverowy. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek 1.Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. 2.Zgłaszać wszelkie problemy/bugi i usterki do ViceAdministratora lub Administratora 3 .Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend 4.Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum 5.Zbierać dowody podczas Karania. Pomocnik Posiada Komendy /kick /unmute /tempmute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciała bym być pomocnikiem żeby, np. pomagać innym , Rozwiązywać konflikty. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na początku oczywiście spytam co zaszło między graczami, postaram się zebrać jak najwięcej Informacji, a w ostateczności użyje komend, które mogę użyć, oczywiście na winowajcy konfliktu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:TAK Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Cześć mam na Julia mam 13 lat, mieszkam w Bydgoszczy. Isteresuję się Informatyką chciała bym zostać programistką.Lubie przebywać z koleżankami i jestem koleżeńska i lubie poznawać nowych ludzi.Do wszystkich rzeczy podchodzę z dystansem i do tych co robię, czasami nie. Granie w gry dla mnie przyjemność .jestem optymistką, mam pozytywny stosunek, wierzę w to, iż rzeczy ułożą mi się pomyślnie. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft podoba mi się Survival zdobywanie nowych itemków i budowanie domów , Kopalni i zamków. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny na Facebook od 14 do 18 godzin Umotywowanie podania:Myślę że uda mi sie dostać, do ekipy wiem że mało gram na serverach CraftApple
Cześć Julka! Widzę, że jednak zdecydowałaś się na rekrutację na stanowisko Pomocnika. Pozwól, że je ocenię. No niestety, troszkę za krótko grasz na serwerze :/ Jest już taki sklep. Możesz robić to bez rangi. + PODSUMOWANIE: Podanie troszeczkę się zlewa, na serwerze za krótko grasz, ortografia/interpunkcja leży. Na razie jestem na nie, ponieważ jeszcze do końca nie zapoznałaś się z naszym serwerem. Powodzenia następnym razem, popraw interpunkcje i ortografie i będzie okej! Nie poddawaj się i napisz podanie jak już będziesz bardziej obeznana z serwerem. Powodzenia!
Negatywne: 1. Za mało udzielasz się na forum. 2. Konto dopiero co stworzone na forum więc to również jest negatywnie brane pod uwagę 3. Mało udzielasz się na serwerze oraz grasz od niedawna. 4. Niewiele chcesz zmienić na serverze co też nie cieszy oka randomowego gracza który jest wielką wartością na tym serwerze 5. Nie postarałaś się pisząc to podanie na Pomocnika Pozytywne: 1. Starasz się odpowiadać na problemy graczy choć nie zawsze to robisz. 2. Wydajesz się miła wobec graczy. Raczej nie masz żadnych szans na zdobycie rangi pomocnika. Myślę, że jedynie chcesz zdobyć przyzwolenie "darmowego" premium które posiada cala ekipa serwera. Pograj troszkę na serwerze i zobaczymy czy faktycznie Tobie zależy na dostaniu Pomocnika.
Kim trzeba być, żeby nie zrozumieć tego pytania? Nie chodzi o ip serwera, tylko o tryb. Tu już masz wielkiego minusa XD. Jeśli według Ciebie minecraft wyszedł w roku 2007... I ta wersja 1.12.2 XD. Kolejny ogromny MINUS. Za kłamstwo. Jest u nas coś takiego jak sklep serwerowy... I chciałabym a nie chciałam bym.. Wygląda na kopiowane, ale nie zarzucam tego od razu. Od kiedy zdanie zaczyna się z dużej litery po przecinku? I za mało napisane, to nie ma sensu. A jak nie masz dostępu do takich komend? XDDDDDDDD. Na temat tego podania NIC ciekawego nie napiszę. Po prostu jestem na NIE. edit: Albo jednak rozpisze się, żeby było ciekawiej hehe. Twoje podanie zawiera ogrom błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, w ogóle nie zwracałaś uwagi na pismo. Zjadałaś kropki, przecinki. Caps lock pojawiał się tam gdzie nie powinien. Nie rozumiesz niektórych pytań zawartych we wzorze podania. Podanie wygląda jakby było pisane na telefonie. Nawet nie pokazałaś, że Ci zależy na tej randze. Na serwerze widuje Cię bardzo rzadko, może dlatego, że nie udzielasz się na chacie. Nie pomagasz. W twoim podaniu znaleźć można próbę oszukania nas. Według mnie nie masz jakiejkolwiek szansy na dostanie pomocnika. (przynajmniej w tym czasie, może się to zmieni, ale musisz poświęcić na to bardzo dużo czasu) To jeszcze raz napiszę, że jestem na NIE.
Oj witam, Julio. Na początku wypowiem się trochę na twoje podanie. Za mało grasz na CraftApple..To jest już minus. I tutaj jest oszustwo, gdyż ten podpunkt jest skopiowany z mojego podania, ogromny minus. Niestety jestem na nie. Powodzenia następnym razem.
Witaj. Aktywność na forum niska, w grze widziałem Cię tylko raz, dopiero co założyłaś konto na forum jak, na serwerze jesteś tylko 4 dni więc zapewne nie zapoznałaś się jeszcze z niektórymi komendami. Co do podania - wymagane jest 5000 znaków, a w Twoim podaniu jest tylko 2200, więc trochę mało, zdania nie są rozbudowane a jego estetyka jest.... znikoma. Jeżeli masz zapożyczać zdania od innych to ja podziękuje. Na nie.