Przepraszam wszystkich graczy których obrażałam Kilka miesięcy temu. Jest mi teraz z tego powodu przykro i nie mogę do tego dojść co zrobiłam kilka miesięcy temu. Tak wiem że powtarzam swe słowa ale z moją ortografią jeszcze nie jest Okej... Przepraszam was :c
Ja też przepraszam za xraya, dzięki niemu wykopalem 3 diamenty, thansk! Przepraszam, ze psulem rozgrywkę graczom. Muszę jeszcze coś wam powiedzieć... Chciałem tylko kilof.
Słuchaj kozaczysz do wszystkich jakbyś był właścicielem tego serwera, jak wiem jesteś w takim samym wieku jak ja, więc uważaj sobie w przyszłości.
Kozacze? Co ja podskakuje do ludzi, wyzywam ich, mówię jaki to ja fajny jestem i hardcorowy? Na twoim miejscu po pierwsze: Przemyślałbym co piszesz. Bo jestem na nie np: pod twoim podaniem, to kozaczę?
Ślicznie proszę, nie nabijajcie tutaj postów. Nadialka, cieszę się że postanowiłaś zrozumieć swój błąd . Mam nadzieję, że więcej nie będziesz "świrować". PS. Twoja ortografia jest w porządku, nie zauważyłam żadnych większych błędów . Ten wątek powinien być w Hydeparku... Ja już Ci wybaczyłam, haha. Miłego dnia!
Tak uogólniając, to ty jesteś powoderem całej tej spiny, więc nie bardzo rozumiem, dlaczego nadal za wszelką cenę chcesz prezentować argument który już dawno stracił sens. Nie mówiąc już o tym - Tout d'abord, powtarzasz to, co już wcześniej powiedziałeś. Ja bym to podciągnął pod nabijanie postów i nadał punkty ostrzeżeń. En second lieu, słownictwo u Twojej osoby widać na wysokim poziomie, nie powiem że nie. Największym absurdem jest to, że próbujesz oceniać ludzi, będąc doskonałym przykładem tego co się dzieje z niedowartościowanym dzieckiem gdy coś mu się nie powiedzie i próbuje się na kimkolwiek wyładować zupełnie bez przyczyny. Cytując kogoś -
XD? Po to jest forum, żeby m.in. wypowiadać się na dany temat itd. Na forum każdy ma prawo do własnego zdania.