1. Nick z gry: ThunderBuddys 2. Data otrzymania bana: 30.03.2018 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: CheatyPvP 4. Dlaczego miałbyś dostać UB? Chciałbym otrzymać UB, ponieważ używałem wspomagaczy tylko i wyłącznie bijąc się z Carlagiem. Nie używałem ich na innych graczy. Sytuacja wyglądała w ten sposób, że czasami biliśmy się z Kacprem na jego arenie, czasami też używałem cheatów będąc z nim by je ustawić, ponieważ używałem ich na innym serwerze. Zdaję sobie sprawę, że nagiąłem regulamin i nie powinienem ich używać, jednakże chciałbym odzyskać dostęp do konta. Nie gram już na cheatach na tamtym serwerze, dlatego nie są mi już potrzebne i nie będą używane już także na tym. Pozdrawiam.
Witam Mycha proszę Cię...znamy się nie od dziś i oboje wiemy że nie tylko i wyłącznie się bijąc z Carlagiem używałeś ( przykładem jest arena z poprzedniej edycji czy dwie edycje temu ). Będąc szczerym jak dla mnie troche za wcześnie żeby ocenić czy na pewno nie grasz już na cheatach i że się zmieniłeś. Pograj jeszcze troche i pokaż że naprawdę przestałeś ich używać wtedy pomyślimy o UB Pozdrawiam Prośba odrzucona