MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Redstone

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika mordol, 29 Lipiec 2018.

1. mordol

mordol daihewe

Docenione treści:
    1
    Witam mam pytanie ostatnio jakieś dwa dni temu na serwerze OpenCreative przestał działać redstone, więc czy może ktoś wie dlaczego i do kiedy nie będzie można używać redstona?

Reklama
  2. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Nie przestał działać, tylko został wyłączony. Co jakiś czas administracja go wyłącza, nie wiem dokładnie dlaczego, pewnie by lagi były mniejsze <chociaż jak gram i redstone działa to i tak żadnych nie mam?>. Moim zdaniem redstone powinien działać cały czas, na przykład by takich śmieciowych pytań było mniej na forum. To tyle

3. SKYER

SKYER Użytkownik

Docenione treści:
    13
    Zostało to odłączone ze względu na częste wykorzystywanie braku zabezpieczenia przez graczy w ostatnim czasie.

Sprawę da się obejść do zadawalającego stopnia wykorzystując inne elementy do przekazywania sygnału.
    Szczegóły mozesz znaleźć parę postów niżej w "Niedziałające mechanizmy na opencreative", w razie czego masz tutaj link:
    https://craftapple.pl/forum/threads/niedziałające-mechanizmy-na-opencreative.13116/

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. ennyB2

ennyB2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nadal mam ten problem ...

#4 ennyB2, 4 Wrzesień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 21 Listopad 2019

Poleć tę stronę