MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] krukmag123

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by krukmag123, 31 July 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

• Imię: Mam na imię Jakub.
      Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to krukmag123.
      Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie na serwerze przebywa, ok 5-6h .A gram jedynie na serwerze mc.craftapple.pl.
      Data urodzenia: Urodziłem się 14.02.2005r
      Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grac w Minecraft w 2013r na wersja: 1.5.1
      Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Niestety dokładnie niewiem ale grałem w czwartą edycje wstecz.
      Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Owszem byłem ale tylko na serwerze, miałe 1 bana za reklamę i muta za netykietę.
      Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam takiej rangi.
      Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nigdy wcześniej nie wysyłałem oraz nie składałem podania na Pomocnika na tym serwerze.
      Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby teleportacja nie zabierała Apple Coinsów.
      Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Posiadanie komendy /kick oraz /mute. Znajomość regulaminu. Pomaganie graczom na chacie. Pomoc administracji w ogarnianu różnych rzeczy. Bycie aktywnym. Zgłaszanie i wykrywanie błędów do administratorów.
      Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ bardzo lubie pomagać ludziom oraz mam na to dużo czasu.
      Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę próbował załagodzić sytuacje i spróbować wytłumaczyć błąd jaki popełnonili. W najgorszym wypadku będę zmuszony uzyć środków takich jak /mute lub /kick
      Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, umiem dogadać sie z prawie każdym człowiekiem. Jedynie w sytuacji gdy ktoś zrobił mi bardzo przykro nie jestem w stanie nic poradzić. Obecnie mam dużo kolegów oraz przyjaciół. Na co dzień pracuje w grupie i sądzę że współpraca z ludźmi to fajna rzecz ;D
      Opisz swoją osobę: Jestem człowiekiem który bardzo lubi kontakty między ludźmi i czerpie z tego ogromną radość. Bardzo lubię pomagać ludziom co bardzo dobrze dostrzegają moi rówieśnicy gdy na przykład uczę kogoś jak rozwiązać równanie. W grach koledzy biorą mnie jako wzór ponieważ zazwyczaj szybko się uczę i wiem wszystko w danej grze. W sytuacjach nadzwyczajnych czasami zachowuje się o kilka lat mniej ale takie sytuacji zdarzają się rzadko. Lubię prace w grupie a sam mam dużo kolegów. Nie jestem bogaty ale wszędzie gdzie tylko mogę pomaga.
      Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Lubię budować budowle choć nie jestem artysta i nie wszystkie mi wychodzą.
      Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zazwyczaj dostępny 6 dni w tygodniu (w niedziele mnie niema). Każdego dnia jestem 5-6h na serwerze a na forum mogę siedzieć cały czas.
      Umotywowanie podania: Dużo graczy z serwera mówiło mi że pomagam im i że powinienem być pomocnikiem. Ich działania zmotywowały mnie do napisania tego podania.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • List
    #1 krukmag123, 31 July 2018
    Last edited by a moderator: 31 July 2018
    Reklama
  2. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

No to tak...Drogi Jakubie! Zacznijmy od tego co mi się nie podoba

Chodziło o to,na jakich trybach grasz na serwerze Craftapple

No widzisz... mute nie przekreśla twoich szans,jak go odpokutujesz.Ale ban? Za reklamę na serwerze gdzie chcesz być Pomocnikiem? Hmm...

Widzisz,pomagasz a Pomocnika nie masz.A to jakaś cenzura na pomaganie? Ranga Gracz Ci Drogi Jakubie wystarczy!

Kolego? To gracze Cię zmotywowali? Bo jak tak piszesz,to moim zdaniem nie chcesz tej Rangi aż tak bardzo.

No to teraz neutralne:

No wiesz.Nie każdy ma nerwy ze stali,i wiem że czasem jest przykro,ale Pomocnik swoje emocje musi zachować dla siebie,i pomagać Graczom dalej.

No dosyć szybko poszło,teraz plusy:
    -Długi staż w Minecraft
    -Dyspozycyjność(jak nie kłamiesz)
    -Umiejętność współpracy z innymi.

No widzisz.Ogólnie to nie widziałem bardzo,abyś pomagał...

No ja tu nic nie mówię NIE za reklamę na Craftapple

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  3. krukmag123

Powiem ci tak drogi użytkowniku że ban oraz mute owszem był słuszny lecz każdy sie zmienia jeśli chce, a ja chce. Jeżeli pomocnikiem niezostane niebędzie to problem tylko ja po prostu lubie pomagać. Po drugie jeżeli w podaniu nie jest napisane szczegółowo czy mam napisać tryb czy serwer. Serwer to nie podserwer !

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  4. krukmag123

Owszem podzielam twoje zdanie ale jeszcze raz powtórze każdy się zmienia !

• Użyteczne Użyteczne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  5. krukmag123

Reklama serwera niebyła czymś w rodzaju "O siemka wbijajcie na taki i taki serwer". Pisałem do moderatora i w rozmowie zapomniałem się i złamałem trochę regulamin podając przykład na innym serwerze. Trochę to przykre że taki ban dostałem :(

• Zabawne Zabawne x 1
    • List
  6. SpeedNitro

Pewnie,każdy się zmienia.Ale wiesz... Regulamin Craftapple Network mówi:

Regulamin § 9.6
    "Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin."

Myślę,że Administracja ma serce,ale pamiętaj-Troche grzechów masz na sumieniu.Powodzenia!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  7. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Po pierwsze, nie śmieć tak pod swoim podaniem.

A teraz przejdę do owego podania:

Jaki tryb? Bo na OCV ani razu cię nie widziałem.

Reklama? To pożegnaj się z pomocnikiem. Nie no, żartuję, to zależy od Three'ego czy dostaniesz pomocnika czy nie ;P

Tak jak napisał @SpeedNitro, pomagać możesz bez rangi.

Wy chciwce, wszystko byście za darmo chcieli...

Nie no, lepiej nie mogłeś napisać, np "budować różne struktury" czy "projektować wspaniałe budynki"... Widać że masz mały zasób słów

Dużo graczy ci tak mówiło, tak? Mam rozumieć że chodzi o twoich przyjaciół i twoje jakieś wewnętrzne przeczucia? XD.

Nie.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
    Reklama
  8. krukmag123

Dziękuje ci za wsparcie i chce dodać że to mój pierwszy ban na tym serwerze.

• List
  9. SpeedNitro

A który? Wiesz kilka banów i permanentny.I wątpię abyś dostał się z 2 banami XD

• List
  10. krukmag123

Wiktorowy ja pisze to podanie aby zaistnieć przynajmniej trochę i pomóc kilku ludzią

• Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  11. krukmag123

Czytaj ze zrozumieniem

• List
  12. SpeedNitro

Oj Człowieku! Ja doskonale wiem o to,że chodzi o to,że to twój pierwszy ban.Ale ty chyba nie rozumiesz.A i jak ty piszesz podanie aby
    to ja jestem za odrzuceniem kandydatury PERMANENTNIE,jak wiesz co to znaczy.Pozdrawiam i żegnam

• List
  13. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Przenieście tą dyskusję na pv, bo zaśmiecacie Podanie.

EDIT:
    Popieram. ;P

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  14. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Szkoda, że nie ustosunkowałeś się do wcześniejszego bana za "Obrazę Ekipy" jest to ciekawe patrząc na to, że ktoś kto kiedyś obrażał Członka Ekipy chce do niej teraz dołączyć.
    Jak wspomniałeś w swoim podaniu Twój drugi ban oraz mute były słuszne, dobrze, że jesteś tego świadom, ale dostanie drugiej kary za netykietę wskazuje na to, że nie potrafisz się zachować na czacie dlatego nasuwa mi się pytanie:

Chcesz zostać Pomocnikiem, bo znajomi zmusili Ciebie do napisania podania czy chcesz pilnować czatu przed osobami takimi jak Ty? Może jest jakaś inna opcja?

Ban za reklamę dodatkowo działa mocno na niekorzyść, zwłaszcza, że niedawno się Tobie skończył.

Jestem na nie i nie jestem przekonany czy nadal będziesz chciał się "zmienić" w przypadku zamknięcia podania z niepozytywną odpowiedzią Three, bo te obietnice brzmią sztucznie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  15. krukmag123

Każdy się zmienia a ja uważam że mam do tego kompetencjie :D

16. nowez

nowez #1696

Chciałam Ci też przypomnieć, że Twoje ostanie złamanie Regulaminu nastąpiło wczoraj (słownie: WCZORAJ). Mamy rozumieć, że ta Twoja magiczna zmiana nastąpiła w ciągu ostatnich 24 godzin?

Nie mam nic więcej do dodania.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
  17. krukmag123

Podanie zostanie usunięte wciągu 24h od napisania tej wiadomości :D

18. vYori

vYori hiter kraftaple

Drogi kolego, lepiej by było gdybyś nie odpowiadał ciągle po jakiejś wiadomości, bo to nie ma sensu i tak to nie w skóra, w twoją kandydaturę.

A przechodzac do twojego podania.
    Niestety byłeś karany, a to przekreśla twoje dołączenie do ekipy.

Na serwerze może raz cie widziałem, nigdy też nie widziałem jak pomagasz.

Jestem na nie z powodu tego ukochanego banika.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  19. krukmag123

To już nie podanie tylko spam XD. Niewidziasz mnie na serwerze bo sam nie grasz?!

• Burak Burak x 1
    • List
  20. vYori

vYori hiter kraftaple

X - D I po co dalej odpowiadasz? Jest i tak dużo argumentów, aby odrzucić to podanie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page