MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Anfetamina___

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Anfetamina___, 20 Sierpień 2018.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anfetamina___

Anfetamina___ Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię: Magdalena
    Dokładny nick w grze: Anfetamina___
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Craftapple i od 4 do 9 godzin
    Data urodzenia: 2. 10. 2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Dokładnie gram od 3 marca 2014 roku niestety wersji nie pamiętam
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Chyba rok 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak ale był to tylko kick
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadalam na innym koncie
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Stosunek graczy do siebie nawzajem
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi pilnować porządku na serwerze i oczywiście być w miarę asertywny, musi potrafić komendy, i doradzać innym graczom, nie ignorować zapytań o pomoc. Nie napisałam tu o mutowaniu gdyż uważam że pomocnik powinien pomagać przede wszystkim i to jasne, że jeśli osoba zasłuży dostanie mute czy kicka.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym pomóc ludziom którzy pomagali mi kiedyś, starać się być tak zwanym wzorem, może teraz jestem zaledwie szarym czlowiekiem ale mam nadzieje że to się zmieni i stanę się ich przyjacielem.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się uspokoić graczy, kick czy mute będą oczywiście w nagłych przypadkach
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą ambitną o duszy artystycznej, może wyglądam na nieprzyjemną dziewczynę, lecz jestem tak naprawdę wrażliwą romantyczką. Zawsze widzę pozytywy i staram, się nie dążyć do kłótni. Lubię poznawać nowych ludzi i zawierać znajomości. Mój czas poświęcam instrumentom oraz pielęgnacji kontaktów.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość kreatywnego myślenia i przenoszenia własnych pomysłów do gry. Nie ma ograniczeń.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjna praktycznie codziennie wieczorem
    Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że weźmiecie mnie do tej trudnej roli, zdaje sobie sprawę z powagi stanowiska i daje wam słowo, że nie polegnę!

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Na jakich nickach?

3. Anfetamina___

Anfetamina___ Użytkownik

Docenione treści:
    1
  4. ila2120

ila2120 Użytkownik

Docenione treści:
    13
    Chodzi o tryb np. Survival, ocv.
    Nigdy cię nie widziałam na serverze czy to na Sv, ocv lub vanilla.

5. Rei_San

Rei_San ray

Docenione treści:
    107
    Podanie jest strasznie krótkie, nie estetyczne i widać, że nie poświęciłaś na nie zbyt dużo czasu. Troszkę brakuje przecinków w nie których miejscach, ale każdemu się zdarza. Wydaję mi się, że widziałam cię na serwerze, lecz nie widziałam żebyś pomagała.

Powinnaś napisać tutaj komendy którymi karasz Gracza.

Za krótko... d-d

Chodziło o tryb na Craftapple
    Troszkę szacunku dla Graczy e-e

Nie będę się tu już rozpisywać, jestem na Nie

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Collielord

Collielord Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Muszę sie tutaj wypowiedzieć, gdyż widziałem cie na serwerze, ale twoje zachowanie moim zdaniem było straszne. Jedna osoba zapytała się o co już nie pamiętam, a ty nawet nie byłaś skłonna, żeby odpowiedzieć tej osobie, tylko rozmawialas ze swoim "kolegami". Co do wątku:

A na jakich trybach grasz?

A jak można się z tobą skontaktować? Np. Fb, gg, ts.

Zdania są w miarę rozwinięte, ale jest ich cztery, gdzie się podzialo piąte?

Co do twojej kandytatury jestem na stanowcze nie.

7. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Co do podania, za krótkie.
    Chodziło o tryby na c.a .

Zgubiłaś komendy.
    Dlaczego tak uważasz?
    Na jakim?

W tym punkcie powinno być najwięcej zdań. Ty napisałeś 4 zdania, i tak srednio rozbudowane : /
    Na NIE
    Życzę powodzenia.

Reklama
  8. Sannakaisa

Sannakaisa Bliżej Nieokreślone

Docenione treści:
    42
    Okej jeżeli chodzi o serwer survival nie widziałam cie tam za bardzo, ani nie widziałam żebyś pomagała.

Na OpenCreative też nie widziałam żebyś coś pomagała

Przykro mi ale jestem na Nie.

9. TorMenTor128

TorMenTor128 السلام عليكم

Docenione treści:
    4
    Większość widocznych błędów wymienili już moi przedmówcy, więc wypowiem się krótko.

Zerowa aktywność na forum. Twoje jedyne wiadomości to podanie na pomocnika i odpowiedź pod nim.

Nie wiem, jak z Twoją aktywnością na innych serwerach, ale na survivalu nie widziałem Cię nigdy, tym bardziej w ostatnim czasie.

Jestem na NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  10. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Za krótkie Podanie, błędy, nie widuję Cię na serwerze.

Niby że lubię się rozpisywać, nawet jak inni już wszystko powyżej powytykali i ocenili to Podanie, ale dziś mi się nie chce.

Więc podsumowując wszystkie oceny innych, po prostu napiszę-

NIE.

11. _CoolRed_

_CoolRed_ Użytkownik

Docenione treści:
    31
    Podanie krótkie, do tego jedyne wiadomości na forum to podanie i odpowiedź pod nim...

Na survivalu nigdy cie nie widziałem, Jeżeli chodzi o OCV to jesteś tam dosyć często ,ale nie widzę abyś pomagała ludziom

Podsumowując inne oceny to po prostu...

NA NIE

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  12. Anfetamina___

Anfetamina___ Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie w sumie bylo dla beki ludki hehe ale spoczko nie będę grala juz na serwie bo jestem przeniesiona do innego kraju bez komputera i wrócę za rok. I widzę ze wiele osób z creativa ma problemy z powodu mojego odpisywania graczom. Często pomagam ale z multikont zeby nie psuć pięknie znienawidzonego imeagu. Osoby niektóre są podstawione dla stworzenia postaci. I na ogół cała gra na serwerze była ekspererymentem społecznym. Jak reagujecie na społeczeństwo. Chciałabym z miejsca podziękować Speed_Nitro, _CoolRed_, Tytanicznemu i Kliwegzowi za wsparcie na serwie dla takiego konta chociaż ciesze sie red ze w komantarzu wypowiedziałes się w szczery sposób. Chciałabym przeprosić wszystkie osoby które wzięły udział w projekcie broniąc osoby podstawione i powiedzieć że gratuluje wam i mam nadzieję ze w normalnym życiu zachowujecie się jak na serwerze Craftapple! A i jeszcze musze wypowiedzieć się o jednym pomocniku a dokładniej o Kalakpl.
    Pomocnik ten był po prostu przez moją postać podburzany i to moja postać zwykle bywała w centrum jego obrazy a jednak dostałam tylko kicka za to zaobserwowalam ze przedstawiony powyżej pomocnik banowal osoby które np pisały tekst piosenek, droczyly się ze znajomymi czy pisały NIEwulgarne przekleństwa i zazwyczaj było to jedno. Zauwazylam tez ze owy pomocnik nie reaguje na przemoc słowną która miała miejsce podczas eksperymentu.
    Tą obserwacją chcialam się podzielić na innym portalu oczywiście bez nickow jednak uznalam, ze podziele się nia tu z wami.
    Dziękuje za uwagę i życzę udanej gry na Craftapple!!!

• Burak Burak x 5
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  13. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

Docenione treści:
    27
    No podanie jest krótkie,nie widziałem że pomagasz, błędy, zero akty... dobra nie nie.Ludzie tego nie zrozumią.Wiesz o co chodzi.

14. Anfetamina___

Anfetamina___ Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jakby ktoś nie zrozumiał to konto to narzędzie do eksperymentu społecznego zostało zainicjowane przez JLFP i nie potrzebne są nam komentarze na forum bo to konto jest juz nie aktywne i nie będzie już nigdy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę